23.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Šaranu iz Narda Kup općine Čačinci

- Advertisement -

U sklopu obilježavanja Dana općine Čačinci, na ribnjacima u Čačincima, a u organizaciji ŠRU „Klen“, održano je još jedno ribičko natjecanje, ovaj puta „Kup općine Čačinci“ u lovu ribe udicom na plovak. Na natjecanju je nastupilo osam momčadi iz Kapinaca, Orahovice, Narda, Podravskih Podgajaca, Zdenaca, Slatine, Voćina i Čačinaca. Lovilo se četiri sata i prema rezultatima riba je odlično „radila“. Najviše razloga za zadovoljstvo imali su ribiči „Šarana“ iz Narda koji su osvojili prvo mjesto s fantastičnim ulovom od 34602 gr. Drugi su bili momci iz slatinskog „Klena“ s 23225 gr. Dok je treće mjesto pripalo „Šaranu“ iz Podravskih Podgajaca koji su ulovili 21498 gr.

Jako sam zadovoljan kako se lovilo. Sve je bilo baš onako kako treba. Konkurencija je bila vrlo dobra. Čestitam osvajačima medalja i pehara, a posebice našim prijateljima iz Narda koji su osvojili naslov. Svima ostalim hvala na dolasku – rekao je predsjednik ŠRU „Klen“ Čačinci Renato Šafranko.

Medalje i pehare najboljima uz Šafranka, u ime općine Čačinci uručio je predsjednik OV Tomislav Tomić:

Uvijek volim doći na ovo mjesto. Hvala „Klenu“ što se uključio u obilježavanje Dana općine, pobjednicima čestitam a svima ostalim upućujem zahvalu što su došli u naše Čačince – rekao je Tomić.

Najviše ribe na stazi ulovi je Dominik Žužić (Šaran Nard) čak 15778 gr, što mu je donijelo epitet pobjednika staze.

Rezultati:
1. ŠRK „Šaran“ Nard (Abramić, Žužić, Arnaut) – 4 boda – 34602 gr.
2. ŠRK „Klen“ Slatina (Idek, Vilk, Horvat) – 7 bodova – 23225 gr.
3. ŠRK „Šaran“ Podravski Podgajci (D. Ronta, T. Ronta, Šorman) – 10 bodova – 21498 gr.

Pobjednik staze: Dominik Žužić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije