15.2 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Dragan Trupina zadovoljan sezonom Mikleuša, a u novoj očekuje stepenicu više

Nogometaši Mikleuša na zasluženom su odmoru, no zato ne odmaraju čelnici kluba koji zajedno s trenerom slažu novu igračku križaljku. Netom završena sezona „zelenima“ iz Mikleuša u Prvoj ŽNL donijela je puno radosti, jer osvojeno je treće mjesto s respektabilnim skorom od 46 bodova (14-5-7 63:34). Trener Dragan Trupina dobro je posložio svoj igrački mozaik i zato rezultat nije izostao:

Pokazali smo da radom možemo puno. Osvojiti treće mjesto u tako dugoj, napornoj i kvalitetnoj ligi nije lako. Zahvalio bi se momcima kojih nije bilo puno, ali su muški podnijeli sve napore i eto zajedno smo došli do „bronce“ – rekao je Trupina.

Jučer smo izvijestili kao se roster za narednu sezonu počeo kvalitetno popunjavati, jer u klub su stigli otac i sin Darko i Leon Kokoška, a trener Trupina kaže:

Prvo im želim izraziti dobrodošlicu u klub. Još sam pod dojmom njihovog dolaska, ali presretan sam i čast mi je da ćemo surađivati. O Darkovoj kvaliteti ne treba puno pričati, on je i dalje napast za svaku obranu. Leon je jedan od najboljih igrača u svome godištu u županiji. Ponosan sam kao trener da ću imati takav izbor u napadu. Pogotovo mi je drago da su to naši igrači iz sela i uvjeren sam da će biti užitak pratiti utakmice Mikleuša u sljedećem prvenstvu – nahvalio je novi napadački dvojac trener Trupina.

U narednoj sezoni u Mikleušu planiraju nastaviti s kvalitetnim i predanim radom, no najveći problem je usklađivanje poslovnih obveza s onim igračkim:

Jako je bitno da će ekipa ostati na okupu, no moramo naći modus kako će što više igrača biti na treninzima. Ako kvalitetno radiš i treniraš rezultat neće izostati u to sam siguran. Koristim ovu prigodu da se zahvalim predsjedniku Tomislavu Giberu što neumorno, svaki dan, obavlja težak posao predsjednik kluba i on je jedan od najbitnijih kotača cijele ove priče. Igračima želim puno zdravlja i sreće i željno očekujem početak novih priprema, za novo prvenstvo u kojem imamo velikih ambicija – zaključio je trener Mikleuša Dragan Trupina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije