23.6 C
Orahovica
Petak, 14 lipnja, 2024
spot_img

Stipe  Čavić na prekretnici !!

- Advertisement -

Beskompromisni stoper, vezni, zadnji vezni, dobar hakler, ma sve što treba, Stipe Čavić je na prekretnici svoje karijere. Naime, nakon 3 godine igranja u Papuku, Čavić je stekao brojne simpatije orahovačkih poklonika nogometa. Uvijek britak na lopti, pravodoban u staru, borba do zadnje kapi znoja su prepoznati, pa niti jedan trener koji je radio u protekle tri godine u Orahovici, nije mogao, a niti želio, zamisliti momčad bez njega. Čavić danas proživljava možda i najdramatičnije trenutke svoje karijere jer ponude koje stižu na njegovu adresu nikako ne mogu ostati nezapažene:

Ja sam zadovoljan u Orahovici u Papuku, momčad je top, momci također, no nije nam bilo lako u protekloj godini. Ipak mi smo igrali, sakupljali bodove, došli do finala Županijskog kupa, zato što volimo nogomet i ovaj klub. Ovih dana došlo je vrijeme da podvučemo crtu – rekao je Čavić pa dodao:

Do 10.07. čekam da se sve dovede u normalu, to je gotovo mjesec dana. Želim čistog obraza krenuti u novu sezonu, a odgovorni znaju o čemu pričam. Iskren sam i napominjem da imam nekoliko vrlo primamljivih ponuda, čak iz većih sredina i jačih liga. Imam i jednu vrlo korektnu i konkretnu ponudu, na koju nisam nikako imun. Dakle do 10.07. čekam, ako do tada ne bude dogovora, bit će mi žao što ću morati napustiti ovu sredinu – dodao je Čavić.

Sutra bi mnoge stvari trebale biti riješene, jer bit će održana Izvanredna Skupština NK Papuk, na kojoj će biti predstavljen novi generalni sponzor, novi predsjednik, novi članovi UO:
Sutra je vrlo bitan dan za orahovački nogomet. Svi s nestrpljenjem očekujemo Skupštinu, bit ćemo tada puno pametniji – zaključio je danas svoju priču Stipe Čavić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije