30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Nesnosna vrućina određuje termin prijateljske utakmice u Đakovu

- Advertisement -

Iako su vrućine nesnosne te se jako teško diše, trener Mandić spartanskim načinom treninga odrađuje svoje zacrtane ciljeve, jer kako reče trening se mora odraditi:
Sve ide svojim tijekom, pohvaljujem momke na radu i zalaganju, nema iskakanja iz tračnica i jako sam zadovoljan kako te sve izgleda. Nema bolesnih i povrijeđenih i to je za ovaj dio priprema najbitnije – rekao je u najavi subotnje prijateljske utakmice, koja se treba igrati u Đakovu.

Treba igrati ?

Ma da, temperature nisu normalne za igranje utakmica. Trebali smo u 17,30, ali to je jako rano. Čekamo što će reći domaćini, imaju reflektore pa bi bilo dobro da igramo što kasnije, a ako se to ne može ostvariti predlažemo nedjelju, jer kažu da će biti 5,6 stupnjeva svježije nego ovih dana – rekao je Mandić pa dodao:

Ako se bude igralo u subotu idemo svi i svi će dobiti prigodu. Slažemo momčad polako, konture su vidljive, ali svu su izloženi promjenama tako da opuštanja nema. Đakovo je puno snažnije od našeg prvog protivnika pa će utakmica biti zahtjevnija tako da će momci morati dati sve od sebe – zaključio je Mandić.

O možebitnom novom terminu odigravanja subotnje utakmice u Đakovu svakako ćemo vas izvijestiti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije