30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

U Feričancima u subotu 23. srpnja Memorijalni turnir ulica općine Feričanci Slavko Đurašević „Čavke““

- Advertisement -

Nakon dvije godine stanke zbog Covida, u Feričancima će u subotu biti održan još jedan Memorijalni turnir ulica općine Feričanci Slavko Đurašević „Čavke“, kojega i ove godine organizira Ivan Kapraljević uz pomoć NK FEŠK. Turnir će početi u subotu 23. srpnja u 17:00 na betonskom igralištu. Nastupiti za pojedinu ulicu mogu igrači koji trenutno žive na određenoj adresi. Osim nogometa u subotu će biti održan i turnir u balotanju na travi, kuhat će se i čobanac (poželjno je da svaka ulica ima predstavnika, ali nije obvezno (ili više njih u timu) svaki natjecatelj ima osigurano meso, cca 3-4 kg (prijava i kontakt broj 098-936-1831). Organizatori su pripremili i turnire u raznim igrama, a mogu se natjecati djeca od 6 do 11 godina.

Turnir je društveno-zabavnog karaktera, a želja je da privučemo mještane svih dobnih skupina, a posebno naših najmlađih kako bi se i sama tradicija ovog turnira nastavila. Na dan samoga turnira najavljene su velike vrućine te smo za svaku ekipu osigurali po jedan veliki suncobran. Uz sva događanja tu je i neizostavna bogata ponuda jela i pića po akcijskim cijenama – rekao je glavni organizator sportsko-gastronomskog događaja u Feričancima Ivan Kapraljević.

Generalni pokrovitelji turnira su Općina Feričanci i Osilovac d.o.o. . Sav prihod od organizacije turnira namijenjen je u humanitarne svrhe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije