19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Županijski nogometni radnici vode 4. HNL BJ-KC-VT

- Advertisement -

Izvršni odbor ŽNS-VPŽ na sjednici održanoj 14. srpnja donio je Odluku o vodstvu natjecanja, visini naknada, članarina lige i kalendaru natjecanja, listi delegata i sudaca 4. NL BJ-KC-VT za sezonu 2022/23. Ligu će voditi nogometni radnici s područja Virovitičko-podravske županije.
Čelni čovjek lige, tj. Povjerenik za natjecanje je Krunoslav Moslavac, Zlatko Šimičić je Povjerenik za suđenje, dok će posao Disciplinskog suca obnašati Tihomir Majstrorović. Kristijan Strusa vodit će Povjerenstvo za sigurnost, dok Komisija za žalbe ima tri člana, iz svakog Saveza po jedan, Michael Mikolčić je predsjednik te članovi Krešimir Belčić i Željko Ščuković.
Određene su i visine naknada vodstvu lige za nadolazeću sezonu, tako će Povjerenik za natjecanje za svoj rad biti nagrađen s iznosom od 8.000,00 kn, Povjerenik za suđenje 6.000,00 kn dok će Disciplinski sudac inkasirati 4.000,00 kn (iznosi su netto). Klubovi koji se natječu u 4. NK BJ-KC-VT morat će platiti članarinu u iznosu od 3.600,00 kn za sezonu po klubu. Sudac četvrtoligaške utakmice za svoj obavljeni posao bit će honoriran s 450,oo kuna, pomoćni suci 300,00 kn + putni troškovi (po cjeniku HNS-a). Delegati će dobivati 300,00 kn po utakmici + putni troškovi (po cjeniku HNS-a ). Prvi dio prvenstva počet će 27. kolovoza, a na odmor se odlazi 20. studenoga.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije