30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Ekskluzivno doznajemo – Što će biti s Marinom Čavićem

- Advertisement -

Odlučili smo presjeći špekulacije i kuloarske priče i doznati što se događa sa „sinom vjetra“. Naime, Marin Čavić, dugogodišnji napadač Papuka u proteklih mjesec dana pojavljuje su u gotovio svim nogometnim pričama oko mogućeg odlaska iz Papuka te povrataka u Čačince ili pak odlaska na jednu drugu „istočnu“ adresu. Danas smo potražili informaciju iz prve ruke, no prvo smo Marina pitali za “zdravlje”:

Hvala dobro sam, zdrav i s nestrpljenjem čekam novu sezonu. Ovu koja je iz nas želim što brže zaboraviti, jer nije bila niti blizu kakvu sam priželjkivao. Mijenjali su se treneri vladalo je nezadovoljstvo, rezultati nisu bili onakvi kakve smo željeli, tako da hvala Bogu da je sve prošlo – rekao je Čavić.

Marin je tijekom svakog mercata „tražena roba“ pa tako i ovoga. Ponude pljušte s raznoraznih strana, no plavokosi Čačinčan je i dalje stanovnik Orahovice:

Ma da, ovih nekoliko dana meni je najteže. Svi zvrckaju, nude, obećavaju. Ja mogu samo reći kako sam dobio ponudu iz Čačinaca i ona za mene predstavlja čast jer to je moj matični klub. Ponuda je konkretna i korektna. Ja sam u Orahovici već jako dugo i volim Papuk isto kao i Mladost, ali važem svaki dan što mi je najbolje i za mene i za moju obitelj, veliki mi je košmar u glavi. Nije se samo Mladost javila, ima tu još klubova, tako da…. Ovih dana očekujem i poziv predsjednika Tikvana, jer s njim želim prvo pričati. Sjest ćemo, staviti ruke na stol i otvorenih karta razgovarati što ćemo i kako dalje. Mogu samo obećati vama i vašim čitateljima da ću se javiti odmah čim donesem konačnu odluku – rekao je danas ekskluzivno za 33515 Marin Čavić.

Tragom ove priče, okrenuli smo i broj novog šefa orahovačkog nogometa Dražena Tikvana:
Marin je bitan igrač za nas i bez lažne skromnosti učinit ćemo sve da ostane u našoj svlačionici. Čim obavimo razgovor bit će te obaviješteni o ishodu – rekao je danas Tikvan.

Prijelazni rok tek je počeo, a u Orahovici je jako burno, nadamo se a će biti i prometno, ali u samo u rubrici dolasci.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije