15.2 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Održana godišnja Skupština ŠN „Orahovica“

Članovi ŠN „Orahovica“ jučer su održali redovnu godišnju izvještajnu Skupštinu, koja je imala i djelomični izborni karakter, a na kojoj su nazočili i gosti, gradonačelnik Orahovice Saša Rister, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Orahovice Antun Grabovac te predstavnici NK Papuk, Boris Čiča i Rade Lukić.
Podnoseći izvješće o radu kluba predsjednik ŠN „Orahovica“ Darijo Krmpotić naglasio je kako su aktivnosti i tijekom protekle godine bile organizirane u manjem obliku od planiranih, a sve zbog pandemije Covida, no unatoč tim problemima ipak je odigrano dosta “dobrih utakmica”. Govorio je Krmpotić o nastupima svih selekcija, njihovim rezultatima, ali i problemima koji su nastali nakon prekidanja odnosa i suradnje s NK Papuk. Škola je protekle godine po prvi puta nastupila samostalno pod svojim imenom i svojim grbom, nastupajući u Ligama mladeži NS Našice te u Ligi ŽNS Virovitičko-podravskog- Također protekle je godine, dodao je Krmpotić, pokrenut rad s novom uzrasnom kategorijom, onom do 6 godina.
U protekloj godini ostvaren je prihod u iznosu nešto većem od 85 tisuća kuna, dok su izdaci iznosi oko 65 tisuća kuna, pa je višak prihoda nad rashodima za proteklu godinu naznačen u iznosu u od 26.414,77 kuna.
U planu rada za tekuću godinu, predsjednik Krmpotić naglasio je daljnje omasovljenje članstva, nastavak provođenja svih nogometnih aktivnosti, te nastavak organizacije tri Memorijalna turnira, koja nisu održavana prethodnih godina zbog Covida.
Zbog odlaska iz Orahovice ali i drugih poslovnih dužnosti, jučer je korigiran sastav Upravnog odbora, koji je nadopunjen novim ljudima, koji će svoju funkciju obnašati do 01. srpnja naredne godine do kada im vrijedi mandat. Nakon glasovanja donesena je Odluka kako će i dalje dužnost dopredsjednika obnašati Danijel Džajkić, Slađana Grgurinović izabrana je za tajnicu. Osim Krmpotića, Džajkića i Grgurinovićeve, u novom UO još će sjediti Vlatko Držaić, Antonio Garić, Krešimir Lazić, Pavo Matek, Sanja Mesinger i Ivan Prša. Novi Nadzorni odbor vodit će Duje Brstilo, a u radu će mu pomagati Staša Bučanac i Muzafer Osmani.


Na koncu jučerašnje Skupštine obratili su se i gosti, gradonačelnik Rister, predsjednik ZŠUG Orahovice Antun Grabovac te predstavnici NK Papuk. Svi oni najmlađem sportskom klubu u Gradu poželjeli su puno sportskih uspjeha.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije