24.6 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

Noć košarke u Čačincima oduševila i staro i mlado

Sinoć je u Čačincima održana manifestacija „Noć košarke“ koju su organizirali članovi KK Mladost, a u sklopu programa obilježavanja Dana općine Čačinci. Prvotni termin nije “saživio“ zbog kiše, ali zato je jučerašnji, koji je opravdao sva očekivanja organizatora. I staro i mlado koji iole vole košarku, došli su sinoć vidjeti što to raste pod obručima u Čačincima.
Cilj nam je bio da svima pokažemo što i kako radimo s najmlađim selekcija u klubu i to smo uspjeli. Ovo što su ova djeca doživjela danas nismo se mogli nadati. Atmosfera je bila čudesna, navijanje, ugođaj, ma sve je bilo baš onako kako i treba biti, rekao bih “zadarski”. Hvala svima koji su pomogli da ova manifestacija zaživi, a posebice momcima iz Nogometnog kluba koji su i ovaj puta bili uz nas – rekao je pun dojmova predsjednik KK mladost Mario Krmpotić.
U programu su sudjelovali mlađi kadeti i kadetkinje, koji su međusobno odigrali dvije ogledne utakmice. U poluvremenima utakmica održana su i košarkaška natjecanja:
Natjecale su se i djevojke i dječaci, šutirali su s 5 pozicija, a gađali smo i trice i slobodna bacanja – rekao je Krmpotić.
Nagrade najboljima u obje konkurencije podijeli su predsjednik OV općine Čačinci Tomislav Tomić i ravnateljica OŠ A.G.Matoš Čačinci Kristina Krmpotić:
Ja sam košarkaš od davnina i ovo mi je nešto najljepše što sam vidio ovih dana. Toliko djece, mladih, roditelja, zaista pravi užitak. Iako nam je košarka u Hrvatskoj u velikim problemima u Čačincima to nije tako. Mi nemamo brige za naše košarkaško sutra. Čestitam čelnicima kluba i svima onima koji brinu oko košarke u Čačincima – rekao je prilikom obilaska borilišta i podjela nagrada predsjednik OV Čačinci Tomislav Tomić.

Rezultati Dječaci:

1.Matej Grgurić 2. Tomislav Kostelac, 3. Toni Milak.

Djevojčice:
1. Nina Milak 2. Mila Lukić 3. Agata Šumski

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije