31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Ususret derbiji Suhopolje – Mladost, Ivan Mužar: Uvjeren sam u fair-play, idemo pobijediti

- Advertisement -

Dva dana preostala su do prvog velikog županijskog derbija, koji će se u sklopu 16. kola Premijer lige VPŽ igrati u subotu u Suhopolju. Oba trenera i Tolo i Mužar pripremaju momčadi u miru, kako bi na Parku izgledale baš onako kako to oni žele. “Profesor” na klupi Mladosti Ivan Mužar spremno je i ovaj puta stao pred mikrofon 33515.neta:

  • Ova subota donosi nam veliki županijski derbi i vodi nas u goste Suhopolju. Derbi utakmice zrače jednim specifičnim nabojem i emocijama i upravo zato posebni je užitak u njima sudjelovati. I kao trenera raduje me pripremati upravo takve utakmice.
    Dijelom zbog toga što su igrači cijelim bićem „unutra“, a dijelom i zbog toga što se u ovom slučaju radi o respektabilnom protivniku pa su prikupljanje podataka i sama analiza dodatno olakšani. Ali istini za volju, sam posao najviše mi olakšava činjenica što na raspolaganju imam grupu kvalitetnih sportaša i osoba koji mi daju pravo nadati se dobrim igrama i rezultatima. Izuzev ozlijeđenog Rafaela Podboja i još uvijek nedovoljnog oporavljenog Marina Vukomanovića, svi igrači su na broju i u Suhopolje putujemo s najjačim snagama – rekao je Mužar, pa se osvrnuo na protivnika:
  • Što se tiče samog protivnika, svi znamo da se radi o klubu koji je pisao najsjajnija poglavlja županijske nogometne povijesti, no isto tako i dan danas to je klub koji je itekako relevantan u ovim okvirima pa i šire. Glede suparničke momčadi, radi se o skupu kvalitetnih i prokušanih igrača na čelu sa isto takvim trenerom te nema sumnje da je pred nama spektakl – rekao je Mužar, pa iskazao želje i ciljeve njegove Mladosti:
  • Naš cilj je jasan i samo je jedan, a to je pobjeda! Veselim se igri na odličnom stadionu i travnjaku, uvjeren sam u fair-play i na to da ćemo na kraju, kao uvijek, jedni drugima stisnuti ruku. Mislim da je poziv nogometnim zaljubljenicima suvišan, no evo i ovom prilikom: subota (17. 03. u 15:30h) Suhopolje, stadion Park. I neka nogomet pobijedi – zaključio je trener Mladosti Ivan Mužar.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije