31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Tužan dan za orahovački sport: Preminuli su Juraj Fofonjka i Branko Zeman

- Advertisement -

Tužan dan za orahovački sport. Zauvijek su nas napustila dva istinska sportska radnika, Juraj Fofonjka i Branko Zeman.

JURAJ FOFONJKA

Juraj Fofonjka, poduzetnik ali i istinski obožavatelj sporta, otišao je danas tiho, kako je i posljednjih mjeseci živio. Iza sebe ostavio je respektabilnu hrvatsku, europsku i svjetsku tvrtku, suprugu, tri sina, unučad……

Orahovačkom sportu u tridesetak godina dao je puno, jako puno, posebice nogometu, kojega je tako volio. Tisuće radnih sati, željeza, novca, lopti, dresova, sportskih rekvizita. Školovao je trenere, afirmirao je Papuk i kroz politiku koju je volio na svoj način. Nitko, ali baš nitko, tko je pratio orahovački sport, nikada neće zaboraviti lik i djelo ovog osebujnog privatnika, čovjeka, sportaša.

Iako se u nekim pogledima nismo slagali, mišljenja su nam se često razilazila, gospodine Fofonjka HVALA na svemu, hvala u ime svih generacija orahovačkih sportaša.

Počivajte u miru!!!!

BRANKO ZEMAN

Zauvijek je svoje umorne oči danas, pomalo iznenada, zaklopio i Branko Zeman, dugogodišnji nogometni sudac, u mlađim danima vratar svog omiljenog DOŠK-a. Omiljeni lik na svim igralištima, pošten, pravedan.. “Buco” kako su ga zvali njegovi Dolčani, uvijek je bio na strani sporta, nogometa, a posebice sudaca. I njegov lik i djelo zauvijek će nedostajati ovom gradu.

Dragi Brane i vama hvala za sve u ime svih orahovačkih sportaša. Počivajte u miru!!!

33515 – Tonino Rađenović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije