30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Raspored Međužupanijskih selektivnih utakmica i završne selekcije Središta HNS-a za dječake U-15, Nogometnog središta Sjever, proljeće 2022.

- Advertisement -

Prvo proljetno kolo Reprezentacija ŽNS VPŽ odigrat će 15. ožujka u Gornjem Bazju protiv ŽNS Koprivničko-križevačke županije. Drugo kolo na rasporedu je 23. ožujka u Daruvaru. U 16,oo sati počet će susret protiv izabranika Bjelovarsko-bilogorske županije. Treće proljetno kolo igrat će se ponovo na stadionu u Gornjem Bazju, a selekcija  ŽNS VPŽ igrat će protiv ŽNS Varaždinske županije. U Donjem Kraljevcu 20. travnja igrat će se 4. kolo a momčad trenera Ivice Evića igrat će protiv ŽNS Međimurske županije, početka utakmice je u 17,00 sati. Na koncu, 5. kolo igra se  02. i 03. svibnja, a u tim kolima selekcija s područja naše županije je slobodna.

Završna selekcija bit će održana u Virju 17. svibnja.

  • Očekujem i ovog proljeća dostojnu prezentaciju nogometa naše županije. Vjerujem da će 3 do 4 igrača ući u reprezentaciju Sjever – rekao je trener reprezentacije ŽNS VPŽ ivica Ević.

Osim Evića bitnu ulogu u stvaranju ove reprezentacije imao je i izbornik Krešimir Crvenka, dok na svim utakmicama nazoči i Regionalni instruktor i izbornik reprezentacije RH U-15 Sergej Milivojević.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije