23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

“Rezultat je trend, a ideal vječan” – Zašto 33515 ?

- Advertisement -

Poštovani !

Početkom listopada mjeseca prošle 2021. godine, pokrenuo sam Facebook stranicu imena Sport 33515, koja je odmah na prvu osvojila puno vaših simpatija. Osim onih uobičajenih sportskih rezultata, pokušao sam fotografijama iz svoje arhive i starim novinskim člancima, zaintrigirati sportsku i inu javnost, i moram reći da sam uspio. Ubrzo ste me zatrpali fotografijama iz svojih zbirki, zanimljivim rezultatima, dosjetkama, događajima. Posječenost stranice svakim je danom bila sve veća i bez lažne skromnosti, bio sam ugodno iznenađen. Do danas, 01.03., 936 ljudi stisnulo je „lajk“ na Fecbooku , dok Facebook profil prati 970 ljudi. Hvala od srca !

Ipak, Facebook profil,  nije ono što bi me do kraja zadovoljilo, pa sam nakon nekog vremena i nagovaranja nekolicine ljudi,  odlučio pokrenuti službeni internetski portal, kojega sam simbolično nazvao 33515 (poštanski broj Orahovice). U protekla dva mjeseca svakodnevno sam kontaktirao s ljudima što i kako pratiti, kako sve to objediniti u jednu lijepu priču. Nakon nebrojenih telefonskih razgovora, ali i prikupljenih i napisanih vijesti, došao sam do ovog što se danas nalazi pred vama.

Sport, sport, sport, sport ….. Cijeli život sam u sportu i to mi je opsesija, sada i neki način života. Uz sport, malo zabave i gastronomije, dovelo me do 33515.

Dragi moji !

Pokušat ću biti uvijek tu radi vas, u službi malog običnog amaterskog sportaša, svakog djeteta, umirovljenika, rekreativca ali i pravog profesionalnog  sportaša. Svi sportovi koji su u našem gradu, ali i puno šire, bit će zastupljeni, naravno u onolikom obimu u kojem to žele čelnici pojedinih klubova i da li žele uopće. Težit ćemo da svi budu zastupljeni, da budemo pošteni, ali isto tako budite uvjereni, svaku anomaliju koju smatramo nepravednom i lošom, podastrijet ćemo javnosti, jer ona to zaslužuje. Sport nisu samo pobjede i dobre igre, sport su i porazi, ozljede, bolesti, putovanja, treninzi, ishrana, zabava…. Sport je jedna velika radost, koja je našoj Domovini donijela najviše sreće i zadovoljstva.

Svaku dobru sugestiju primit ću sa zadovoljstvom, svaku dobru priču i fotografiju objavit ću s velikom željom da sve to dopre do svih vas. Zato smo na stranici uveli rubriku „Pošaljite vijest“. Naravno da ne možemo biti na svakom događaju, niti ćemo to prakticirati, ali možemo objaviti sve ono što pošaljete, a smatramo da je dobro i kvalitetno. Stoga već od danas možete mi pisati i slati vaše tekstove, fotografije, članke. Rubrika „Povijest“ upravo je namijenjena za takve stvari.

Nakon svakog dobrog treninga ili utakmice, sportaš zaslužuje dobar obrok. „Gastro“, je rubrika u kojoj objavljujemo vaše recepte, načine pripremanja jela i dobre fotografije. Nemojte se libiti fotografirati i poslati.

Na koncu što o sportu misle političari, glazbenici, glumci, manekenke, kolege novinari. „Celebrity“ je upravo ta rubrika koja će to sve uredno popratiti.

Osim WEBA i Facebooka, „živi“ smo i na Instagramu. Popratite nas !

Da i ovo je bitno, kompletan projekt financirao sam sam !!!!!

Gomila je ljudi, koji su me podržali u svemu ovome, neki su svakodnevno bili uz mene, tražili informaciju i potvrdu odrađenoga, no osobno se zahvaljujem onima koji su me „inficirali“ stranicom. Dovoljna su samo imena, oni će dobro znati o kome se radi:  Ivica, Danijel, Damir, Darijo, Ana 2x, Igor, Franjo, Marijana 2x, Vladimir,  Marijan, Renato, Goran, Dragan, Darko, Stjepan…… Najveća ipak hvala roditeljima, kćerkama, sinu, supruzi i bratu na motivu i želji da ovo zaživi !

Uživajte i volim vas, sportski pozdrav uz www.33515.net !

 

Rezultat je trend, a ideal vječan !

 

Tonino Rađenović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije