30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Pročitajte što je uoči utakmice u Dolcima izjavio trener Munje Goran Bulić !

- Advertisement -

U Dolcima se u nedjelju igra susret pretposljednjeg kola Druge ŽNL skupina Istok u kojem će  domaći DOŠK ugostiti Bulićevu Munju. U Dolcima se već tjedan dana oštre ražnjevi, baš za ovu nedjelju, jer ako Velić i company dobiju susret, očekuje se „genocid“ u svinjcima i kokošinjcima, no za to su radili i trenirali godinu dana.  Ipak, o tome ćemo sutra, danas se posvećujemo Goranu Buliću, koji je u proteklih nekoliko mjeseci stekao brojne simpatije sportske javnosti, jer britak jezik u izjavama i poštenje, naišle su na plodno tlo.

Svaki trener,  pa tako i Bulić, nada se da svom kolegi na suparničkoj klupi, naudi u najbitnijoj utakmici sezone. Miloloža je već odavno u prazničnom raspoloženju, no Bulić bi mu za aperitiv ponudio pelin!

  • Sportski je nadati se i željeti da baš mi možemo nauditi DOŠK-u, najvjerojatnije novom prvaku lige. Ja ću učiniti sve da moji igrači odigraju najbolju utakmicu sezone te samim time naudimo prvaku – rekao je danas trener Bulić.

DOŠK je izraziti favorit, jer ima Velića koji je prvi topnik lige, ima Štegera, Cabicara , Kolara, Čepeka, dok Bulić u svojoj svlačionici ima oldtimera Jelena i   Josipa Vidu, koji ovu polusezonu, doslovce vuku Munju:

  • Mi nemamo što izgubiti u nedjelju, idemo to odraditi pošteno pa šta bude. Znamo kakve DOŠK ima pojedince,  ima jednog od najboljih igrača lige,  spomenuo bih tu bivšeg suigrača Marjana Velića te jednog od najboljih stopera lige Domagoja Štegera, od njih dvojice  kreće igra Dolaca, probat ćemo ih anulirati i tako dovesti utakmicu na naš mlin – rekao je Bulić.

Munja je na prekretnici, već nekoliko sezona pokušava spasiti sve što su uradili u proteklih dvadesetak godina, no to im nikako ne uspijeva. Tako je bilo i ove sezone:

  • Počinjemo pripremati novu sezonu. Ovo što smo imali ove polusezone nije bilo dobro, nije bilo gledljivo, jer više smo se patili oko broja igrača nego što smo mislili o taktici i nogometu. Rekao sam prije nekoliko dana kako ćemo svi skupa sjesti i razgovarati kako da unaprijedimo nogomet u Velikom Rastovcu – zaključio je danas trener Munje Goran Bulić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije