9.2 C
Orahovica
Subota, 24 veljače, 2024
spot_img

Antun Pancer pozvan pod zastavu

- Advertisement -

Na službenim internet strancima „Hrvatskog saveza za obaranje ruke“ objavljen je popis hrvatskih reprezentativaca, a među njima pronašlo se i ime Antuna Pancera, člana Kluba za obaranje ruke „Samson“ iz Donjeg Predrijeva. Antunovo ime našlo se u kategoriji do 85 kilograma (desna ruka) zajedno s kolegama Ivanom Doganom i Josipom Burušićem.
Sjajno je ovo priznanje, prvo za Antuna, pa potom i za klub, ali i općinu Zdenci.
Predsjednik kluba Danijel Brkić, ovako je komentirao ovu sjajnu vijest:

To je dečko/sportaš koji što bi se reklo grize do kraja. Kada je počeo s obaranjem, bio je prosjek kao i svi ostali koji krenu u nešto novo, ali s vremenom trudom i radom došao je do reprezentacije. U posljednje vrijeme je možda i demotiviran i malo manje zainteresiran nego prije, pretpostavljam da je došlo do zasićenja ali bez obzira i na to, uspio je doći do drugog mjesta na Državnoj razini. Svakako je poziv u reprezentaciju sjajna stvar za njega, naše mjesto i klub. Vjerujem da će Antun uspjeti stići do Europske i Svjetske smotre – rekao je predsjednik “Samsona” Danijel Brkić.

Antun se odmah javio nakon upućenog upita, a svoj poziv pod zastavu ovako komentirao:

Ponovno sam u reprezentaciji i sad sam dobio još veću motivaciju za obaranjem ruke, tako da sad nastavljam s još jačim treningom i pripremama za daljnja natjecanja. Želja je uvijek biti bolji pa ćemo vidjeti kako će biti u budućnosti. Želim zahvaliti kolegama s kojim treniram na jakim treninzima i klubu, jer bez njih ne bi bio tog uspjeha. Čast mi je što ću zastupati svoju državu – rekao je Pancer.

Ove godine na rasporedu je Europsko i Svjetsko prvenstvo:

Da, svake se godine održavaju Europska i Svjetska prvenstva. Nadam se da ću izboriti svoje mjesto u reprezentaciji, da će me zaobići ozlijede, a onda mogu jako daleko – zaključi je novi hrvatski reprezentativac u obaranju ruke, Antun Pancer.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije