10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

I dalje bez rješenja, u Papuku vlada zavjet šutnje !!

- Advertisement -

U orahovačkom trećeligašu vlada zavjet šutnje, ne želi nitko govoriti za medije, no do nas se ipak probijaju zanimljive informacije i neslužbeni detalji. Iako smo uputili službenu mail poruku orahovačkom gradonačelniku Risteru s nekoliko zanimljivih pitanja, odgovore do danas nismo primili, možda i stignu, tko zna…..
Papuk i dalje nema predsjednika, nema složenu Upravu i to je najveći problem. Dražen Tikvan i Vlado Karakaš te još nekolicina entuzijasta, „dovukla“ su klub do kraja sezone. Osmo mjesto u Trećoj ligi i finale Županijskog kupa (poraz od Virovitice) ovosezonski su rezultati, koji u tako teškoj situaciji, u kojoj se klub našao, nisu mogli niti biti bolji. Na klupi su se izmijenila četiri trenera, Majdenić (prvak s Valpovkom), Pavličić (dao ostavku nakon serije poraza), Vuković (zbog obiteljskih problema nije vodio niti jednu utakmicu) i Tir (završio sezonu na osmom mjestu i osvojio srebro u Kupu), a kada momčad promijeni četiri trenera, to je dovoljan pokazatelj koliko je problema bilo u i oko kluba.
Najveći kažnjenici u toj tužnoj sportskoj priči su ipak igrači. Ljudi moji, nogomet se ne igra više za špice, kikiriki, bombone i to svi trebaju znati, posebice se to odnosi na momčadi i klubove koji se natječu u „višim“ ligama. Nitko neće pet puta tjedno odvajati svoje slobodno vrijeme za igranje nogometa, a da za svoj trud i znanje  ne bude financijski nagrađen, toga jednostavno, ako se hoće rezultat, danas više nema. Ako Orahovici treba stabilan trećeligaš, onda to netko treba platiti. Točka, nema dalje.
E sada, postavlja se pitanje, tko će to platiti, Grad (Proračun), sponzori ili netko treći. Prema najnovijim informacijama do kojih smo došli, zainteresiranih sponzora, za ulaganje u Papuk ima. O kojim se sponzorima radi ne znamo, ali smo saznali da nisu iz Orahovice. Koji će biti njihovi uvjeti, što će oni tražiti i pod kojim bi uvjetima trebali preuzeti klub, ili pak samo uložiti , trebalo bi se vrlo brzo dogovoriti za „ovalnim stolom“ u ulici Franje Gavrančića 6.
Najviše su u iščekivanju igrači, koji su obasuti ponudama za prelazak u druge klubove, no kako kažu u Orahovici im je lijepo i ako se uspije nešto dogovoriti, najrađe bi ostali podno drevne Ružice, no kako rekoše i oni svoje strpljenje nisu pronašli na ulici……

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije