30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Održana godišnja Skupština NK “DOŠK”

- Advertisement -
Nogometni klub DOŠK održao je večeras, u klupskim prostorijama, godišnju Skupštinu kluba, na kojoj su osim igrača nazočili i simpatizeri te gosti iz sportskog i javnog života grada Orahovice. Izvješće o radu kluba za proteklo jednogodišnje razdoblje podnio je predsjednik Matija Čačinović koji je podsjetio na sve važnije aktivnosti kluba:
Odradili smo dvoje priprema, zimske i ljetne, a sezonu 2020/2021 u Drugoj ŽNL završili su na 3. mjestu. Također, klub je organizirao i tradicionalni 14. Memorijalni malonogometni turnir Branko Jaklić – Jabuka i Zlatko Mihelčić – Žuti. Tijekom ljetne stanke odradili smo i nekoliko radnih akcija na uređenju okoliša oko kluba – rekao je Čačinović.
Dolčani su sjajno odradili drugi dio prošle godine:
Doveli smo nekoliko novih igrača što je bilo presudno za sjajan uspjeh prvog dijela natjecanja nakon kojeg smo na drugom mjestu sa samo dva boda manje od vodećeg Zrinskog. Pobijedili smo 7 puta dok smo zabilježili po 1 remi i poraz. Nakon završetka polusezone nastavljamo s uređenjem starih svlačionica i pečenjara što i završavamo. Novac za rad kluba u protekloj godini dobili smo u dva navrata, što nam je bilo dovoljno da podmirimo sve račune. Sve utakmice odigrane su po propozicijama ŽNS. Svakako treba reći da u proljetni dio sezone ulazimo bez kune na žiro-računu – rekao je Čačinović.
U planu rada za naredno razdoblje Čačinović je naznačio:
Glavna naša želja je plasman u Prvu ŽNL i tome ćemo se posvetiti najviše u nastavku godine. I dalje ćemo raditi na poboljšanju uvjeta za igru i boravak u i oko igrališta. Očekuje nas i ličenje ograde, rješavanje međe oko pomoćnog igrališta kojega želimo i osvijetliti. Nastavit ćemo s organizacijom Memorijalnog turnira te dovršiti našu tribinu – zaključio je Čačinović.
Tijekom Skupštine čulo se i izvješće trenera i blagajnika, a na koncu su je pozdravili i gosti.
Sport 33515

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije