10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Nakon 4,5 godine NK Dinamo Josipovo napokon u svojoj kući i pred svojim navijačima

- Advertisement -
Vrijedni nogometni djelatnici iz Josipova, napokon su uspjeli stvoriti uvjete, da utakmice voljenog kluba gledaju i prate u svom mjestu i na svom novouređenom stadionu. Čak 4,5 godine momci iz Josipova igrali su domaćinske utakmice u Novoj Šarovki, Bakiću, Gornjem Miholjcu, Sopju, pa su postignuti rezultati i više nego zadovoljavajući:
Svatko tko se bavi nogometom zna što znači igrati na strani, a ne na svom terenu i pred svojim navijačima, svojim sumještanima. Ja se divim momcima koji su u protekle 4,5 godine nosili naš dres, jer on je bio strašno težak i zahtjevan – rekao je za Sport 33515 agilni predsjednik Dinama Dinko Brezec.
Zasukali su rukave i čelnici općine Sopje (izdvojili gotovo 1.000.000,oo kuna) ali i nogometni entuzijasti iz Josipova, te napokon doveli mjesno igralište u red.
Izgrađene su nove svlačionice, postavili smo novokupljenu ogradu, kućice za rezerve igrače i delegata, postavili smo zaštitne mreže te dovršili betoniranje staza koje nisu bile naznačene u programu. Također dodatno smo sanirali i naš bunar. Odradili smo mnoštvo radnih akcija i dobrovoljnog rada. Iako mi je bilo jako teško, ponosan sam na moje sumještane koji su dali svoje ruke i slobodno vrijeme kako bi zgotovili sve ove radove. Hvala od srca – kaže Brezec.
Osim Općine Sopje, u džep su ruku stavili i sponzori, koji su također pomogli u završetku radova:
Ne bih izdvajao nikoga, jer svaka kuna je vrijedna. Svima iskazujem veliko poštovanje – dodaje Brezec i napominje kako jedva čeka da se momci okupe i odigraju prvu domaćinsku utakmicu:
Bit će to ispunjenje moga sna. Napokon će igrači, i naši i gostujući, imati vrhunske uvjete, ali i suci i sve službene osobe. Nećemo se morati crveniti pred nikime.
U sportskom dijelu nema velikih promjena, no rješavanjem krucijalnih problema oko kluba, ambicije rastu:
Kaskamo za Zrinskim 7 bodova, no sve vodeće momčadi dolaze na naš stadion. Želimo odraditi što bolju polusezonu, a onda na jesen jasno ističemo kandidaturu za naslov, jer želimo u viši stupanj natjecanja – zaključio je Dinko Brezec predsjednik županijskog drugoligaša iz Josipova.
Sport 33515

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije