31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

U Župi Dubrovačkoj Doljani poraženi u četvrtfinalu

- Advertisement -

U organizaciji B. K. Župe Dubrovačke danas je odigran  BOĆARSKI TURNIR “ŽUPA 2022” povodom DANA DRŽAVNOST, 30-te obljetnice OSLOBOĐENJA ŽUPE DUBROVAČKE te 25 godišnjice Općine Župa dubrovačka. Na turniru su već tradicionalno punih 11 godina sudjelovali i članovi B. K. Doljani iz Orahovice, te ekipe Općine Dubrovačkog primorja, DBS-s, HVIDRA-Župa, Općine Konavala te Boćarski klubovi iz Župe. Turnir je otvorio predsjednik B. K. Župa Dubrovačka.

Momčad iz Orahovice prošla je grupu, da bi potom ispali u četvrtfinalu od momčadi iz Rijeke. Igralo se po pravilima HBS-a, sat vremena ili tko prvi do 13. U prvom su srazu izgubili od Župe Dubrovačke s 11:0, da bi u borbi za prolaz skupine pobijedili ekipu Dubrovačkog boćarskog saveza s 8:4.

U četvrtfinalu bolji od Doljana bila je Rijeka I koja je slavila s 13:5.

Turnir je osvojila domaća momčad Župe Dubrovačke, drugo mjesto osvojila je ekipa Općine Konavle, dok su treći Riječani.

  • Krasno iskustvo, lije put i super domaćini. Nas trojica odigrali smo u trenutnim mogućnostima. Sve su ovo momčadi koje znaju itekako. Hvala domaćinima na pozivu, doći ćemo i naredne godine i tako nastaviti tradiciju – poručio je predsjednik BK Doljani Danijel Paštar uz kojega su još nastupili otac i sin Josip i Ivan Tomac.

Momci su na „trećem poluvremenu“ a na put u Slavoniju kreću sutra. Sretno

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije