10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Prva provjera u Sladojevcima, Vratkoviću nova uloga

- Advertisement -

Orahovački nogometni četvrtoligaš u nedjelju će odraditi svoju prvu prijateljsku utakmicu, a nakon što su u ponedjeljka krenuli s pripremama. Trener Zoran Mandić rekao je danas kako već dugo vremena nije trenirao karakterno bolju momčad:

Dugo nisam imao bolje i karakternije momke od ovih koje sada imam. Zaista sam ponosan i oduševljen kako oni rade i razmišljaju. Nemamo bolesnih i povrijeđenih i to najviše veseli. Noge jesu teške, ali radimo i na regeneraciji tako da nema bojazni da smo „ubijeni“. Sutra će nam se priključiti Miro (Rukavina) i u nedjelju idemo u Sladojevce na prvu provjeru – rekao je Mandić.

Papuk je prošlu polusezonu muku mučio s efikasnošću, pa Mandić razmišlja o nekoliko sistema igre, ali orijentacija će biti na napadačkom nogometu:

Ja sam trener koji više voli pobijediti 5:4 neko 1:0, tako da idemo zabiti uvijek gol,više. Nekoliko momaka dobit će novu ulogu jer to svojim znanjem i moči mogu odigrati. Vratković je jako moćan igrač, no to mora pokazati, već u nedjelju. Ostalo ćete vidjeti – zaključio je Mandić.

Susret u Sladojevcima protiv tamošnjem županijskog prvoligaša počet će u 18,00 sati, a kako doznajemo svi će dobiti priliku igrati, iako je prijateljskih utakmica malo pa će borba za dresove i slaganje momčadi krenuti već u nedjelju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije