23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

Poznati pobjednici  „I. Proljetnog off road druženja“ u Novoj Jošavi

- Advertisement -

U organizaciji Off road kluba „Orahovica“,  danas je u sklopu ovogodišnjeg 54. „Orahovačkog proljeća“, održano „I. Proljetno off road ruženje“. Iako je vrijeme „visilo“ za prvi puta okupilo se pristojno gledatelja (Orahovčani ponovo izostali), mahom su to bili mještani Nove i Stare Jošave i Crkvara. Organizatori su kod „Enđe“ u njegovoj bašči ušminkali stazu, pa su pojedeni vozači morali uložiti dodatnog trud kako bi „brzinac“ odvezli što je bolje moguće.

Nakon dva „brzinca“ najviše „konja“ u motoru ali i znanja u rukama imao je Saša Šerčić iz Orahovice. Saša je u svom „Suzuki samuraiu „domaću zadaću“ odradio za 1.15 minuta (za plasman se u obzir uzimala samo najbolja vožnja). Drugo mjesto pripalo je također Orahovčaninu Luki Huberu koji je u svom Jeep Cheroke brzinac prošao za tek nekoliko sekundi (1.21 min) sporije od Šerčića. Treće mjesto pripalo je Ivanu Andraševiću iz Nove Gradiške koji je u svojoj „napravi“ stazu prošao u vremenu 1.25 minuta. Inače u konkurenciji je bilo 13 oktanskih „zvijeri“.

  • Sjajno je sve bilo, za prvi puta samo više nego zadovoljni. Vrijeme je izdržalo, a to je u ovakvim stvarima jako bitno. Hvala svima onima koji su na bilo koji način pomogli da se ovo natjecanje održi. Čestitam pobjednicima, a svima ostalima želim puno sreće u daljnjim natjecanjima – rekao je danas dopredsjednik Off road kluba Orahovica Daniel Huber, koji je s predsjednikom Bolićem i najstarijim članom kluba, ujedno i domaćinom Emilom Hašprajom, podijelio pehare i nagrade najboljima.

U današnjem programu sudjelovali su i vozači kross motora (obitelj Hornung), nekoliko vozača quadova te mladi biciklisti, a u dječjoj utrci biciklima prvo mjesto osvojio je Marko Knezović, drugi je bio Ivano Kemper dok je Anja Has-Bolić osvojila treće mjesto. Svima njima pripala su odličja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije