25.8 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

Pikado: Marin Udovčić vratio se starim navikama, pobijedio i sedmi puta u Enigmi pa izustio: “Dao bi sve svoje titule da Hajduk u četvrtak uzme Kup”

Marin Udovčić vratio se starim navikama, jučer je u CB Enigma, upisao još jednu „Cricket“ pobjedu, kako nam je rekao danas njegova već sedma. Jučer se natjecalo 13 igrača i 4 para. Najveće iznenađenje priredio je Matko Mandić koji je u prvom krugu izbacio Gorana Đurića.

  • Sedmi puta sam pobijedio u Enigmi. Svejedno mi je gdje se igra, volim igrati pikado i to je to. Kako se sada igra samo u Enigmi, svi mi jedva čekamo nedjelju da se opet okušamo međusobno. Lijep je to sport i može se igrati cijele godine. Ma gledajte kad me već pitate, sve titule koje sam osvojio, dao bih da moj Hajduk u četvrtak uzme trofej pobjednika Kupa – rekao je danas jučerašnji pobjednik Marin Udovčić.

U kategoriji parova natjecala su se 4 para, a do titule su došli Goran Đurić i Antonio Zvjerac.

Zvjerac, Petin, Đurić

Rezultati pojedinačno:

Petar Vrkić – Josip Perković 2:0, Franjo Petin – Antonio Zvjerac 2:0, Vedran Špoljarić – Marin Tomac 1:2,  Matko Mandić – Goran Đurić 2:0, Tesa Đurić – Marin Udovčić 1:2, Bruno Bašić – Ivan Kratzl 2:1, Robert Orina slobodan.

  1. kolo

Robert Orina – Petar Vrkić 1:2, Goran Đurić – Marin Udovčić 0:2,  Bruno Bašić – Franjo Petin 0:2 Marin Tomac slobodan.

Polufinala:

Marin Tomac – Petar Vrkić 0:2, Marin Udovčić – Franjo Petin 2:0.

Finale:

Petar Vrkić – Marin Udovčić 1:2.

Parovi:

Petin/Mandić-Đurić/Zvjerac 1:2, Robert i Matej Orina-Tomac/Vrkić 2:1.

Finale: Đurić/Zvjerac-Robert i Matej Orina 2:1.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije