30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Iako je u Dolcima još “noć”, pehar je nekako stigao u mjesto prvaka, trener Miloloža najavio operaciju “Prva ŽNL”

- Advertisement -

DOŠK je prvak Druge ŽNL skupina Istok. To smo napisali i prije tjedan dana, no tada smo govorilo o još jednom kolu i susretu protiv Dinama. Danas titulu više nitko ne može uzeti, i sredinom kolovoza mjeseca na igralištu Park gledat će se i igrati prvoligaški županijski nogomet.

Iako su jučer učenici trenera Milolože izgubili u Josipovu (prvi poraz ovoga proljeća), vratili su se sretni svojim kućama i obiteljima. Ponestalo je i „filma“ u fotoaparatima jer moralo se ovjekovječiti svaki lijepi trenutak, kažu što nije „fotkano“ i obavljeno, nije se niti dogodilo.

Dolčani i njihovi navijači imali su danas nešto duži san, pa samo tamo oko 14,00 sati pozvali broj trenera Milolože, kojem smo u glasu još uvijek osjetili, kako je izgubio noć.

  • Živ sam i to je najbitnije hahahahah, evo naspavali smo se i danas s radošću čitamo sve što se piše o nama – rekao je Miloloža pa dodao:
  • Stvorili smo puno mrtvih prilika koje nismo zabili, a kada u nogometu ne zabiješ, tada primaš. Mi nismo imali svoj golgeterski dan, ma gledajte, golovi padaju nakon grešaka. Koja momčad svede greške na minimum ta pobjeđuje, sve je kristalno jasno – poručio je Miloloža.

Iako će svi sportski almanasi pisati o naslovu Milolože i njegovih nogometaša, na staroj se slavi ne može živjeti. Već danas kreće operacija „Prva ŽNL“.

  • Euforija je još uvijek prisutna i neka je, zaslužili su svi igrači i Dolčani. Isto tako moram se zahvaliti i svim pravim ljubiteljima nogometa u Orahovici koji su masovno dolazili u Dolce na utakmice, a to nešto govori. Također zahvaljujem se i mještanima Nove i Stare Jošave, Pištane, Zdenaca, Čačinaca, Bukvika, Duge Međe, Crnca, svi su oni dolazili na naše utakmice davajući  nam podršku. Ljudi, veliko vam hvala. Da, na staroj se slavi ne živi, to je točno, mi već danas krećemo s ozbiljnim pripremana za Prvu ligu. Nama treba nekoliko igrača koja će biti istinska pojačanja. Igrački roster moramo dovesti do broja 20, jer bit će kartona, privatnih obveza kazni, ozljeda, na sve to moramo računati. Također, bez treninga se ne može igrati i ja to neće dopustiti. Moramo raditi, jer ne želimo biti prolaznici. Hvala i vama koji ste sportsku kulturu podigli nekoliko letvica više  – zaključio je Miloloža.

Nema sumnje da će pred nama biti vrlo zanimljivo nogometno ljeto, ali ne samo u Dolcima !!!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije