30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Off road karavana stiže u Novu Jošavu

- Advertisement -

U organizaciji Off road kluba „Orahovica“ naredne nedjelje 29. svibnja u Novoj Jošavi (kod Enđe) bit će održano I. Proljetno off road druženje „Orahovica 2022.“

Početak programa najavljen je za 12,00 sati. Tada će početi prelazak prepreka, odnosno kružna utrka brzinac na poliguno. Oko 16,oo sati najavljena je pokazna vožnja cross motora i qgvadova, također na postavljenom poligonu. U programu će sudjelovati i djeca koja će se utrkivati na biciklima te će povlačiti uže, isto kao i odrasli. Program će završiti u 18,oo sati proglašenjem najboljih.

Predsjednik OFF road kluba „Orahovica“ Radivoj Bolić:

  • Do danas imamo potvrđen dolazak 20 džipova i samo oni će biti u konkurenciji za glavnu nagradu. Svi ostali, cross motori, guadovi, bicikli, bit će u pokaznom programu, da se gledatelji mogu upoznati i s tim sportovima. Za sve smo osigurali besplatan ulaz i besplatan grah. Moram također napomenuti kako prijave klinaca za biciklističku vožnju (obilazak prepreka na 100 metara) primamo do 15,00 sati – rekao je danas Bolić.

I danas su članovi Off road kluba „Orahovica“  u Enđinoj bašči, pripremaju  stazu za nedjeljno druženje:

  • Ulažemo maksimalan trud da uredimo stazu kako bi svi mogli uživati u ovom sve popularnijem sportu – zaključio je danas predsjednik Off road kluba Orahovica Radivoj Bolić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije