19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Odbojka na pijesku: Sve je spremno za sutrašnji turnir, do danas prijavljeno čak 13 ekipa

- Advertisement -

Sve je spremno za sutrašnji  I. Turnir u odbojci na pijesku, koji će se održati u organizaciji Caffe bara Enigma te pod medijskim pokroviteljstvom 33515.net-a. Lokacija je novoizgrađeno odbojkaško igralište koje se nalazi u prekrasnom ambijentu odmah iza Caffe bara u jednom od brojnih orahovačkih parkova. Danas je postavljena i nova mreža, stigle su lopte i pehari za najbolje tri ekipe, a kako doznaje 33.515 do danas se prijavilo već 13 ekipa:

  • Imamo do sada 13. prijava i to Feravino, Hell, Coca Cola, PP Orahovica, CB Enigma, Restoran Bijeli Bagrem, BIM, Tuga s juga, Vučjak Feričanački, CB Aloha, Ožujsko pivo, Bijelić co. i Studio. Prijave ćemo primati sutra do 11,oo sati. Očekujemo još prijava, no i s ovim smo jako zadovoljni. Pozivam sve sportaše da nam se priključe sutra – rekla je Ana – Marija Petin.

Osim dobre zabave i nadamo se odlične odbojke, svi posjetitelji kafića i igrači bit će počašćeni vinskim gulašem i roštiljem, a hladne cuge, jer „Vakula“ kaže da će biti vruće, bit će u izobilju.

Postavljena je i nova mreža

Sistem natjecanja i pravila bit će poznata sutra, nakon točne spoznaje o broju prijavljenih ekipa, no zna se da mogu u polju igrati 3 igrača, a da ekipa može sačinjavati neograničen broj igrača. Igrač koji nastupi na turniru i ispade, ne može više igrati za drugu momčad.

  • Mi smo spremni, i jedva čekamo da sve to počne. Vjerujemo u vruće i lijepo ljeto te sjajnu odbojku – rekla je Petin.

Osim pokala za tri najbolje momčadi, bit će nagrađen i najbolji igrač, a kako doznajemo spremne su i brojne nagrade sponzora.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije