10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Ne stišavaju se strasti nakon neodigranog boćarskog derbija u Orahovici

- Advertisement -

Nismo htjeli napisati niti riječi, dok se vinovnici događaja sami ne jave, no kada je nešto loše ili porazno, nema glasa niti iz jednog kluba, što nije sportski prema čitateljima, ali i njima samima. “Silenzio stampa”  prekinuli smo sami, pa smo odlučili „potegnuti“ brojeve dva predsjednika Danijela Paštara (Doljani) i Tonija Škiljića (Dalmatinac) .

Naime, u subotu se u Orahovici trebao igrati lokalni boćarski derbi 11. kola I. Međužupanijske boćarske lige, između Doljana i Dalmatinca. Orahovčani se bore za titulu, dok je Dalmatinac dobrim proljetnim igrama, pobjegao iz „fenjeraške“ sezone.  Trebao je to biti praznik boćanja, no pretvorio se u fijasko i kraval, koji dugo neće zaboraviti niti jedni niti drugi.

Danijel Paštar, predsjednik BK „Doljani“ ispričao se nakon poziva, jer kako je rekao, nije imao pojma o portalu, uređivanju i vlasništvu, danas govori ovako:

  • Iskrene čestitke na portalu, ovo je TOP i svaka vam čast, bravo – rekao je Paštar, te potom dodao:
  • Meni je izrazito žao što se derbi nije igrao, to je nedopustivo. Mi u Orahovici, a vjerujem tako i u Bukviku, ne želimo animozitet između klubova, igrača, čelnika. Reći ću da je došlo do nesporazuma, jer drugačije to ne mogu komentirati. Ispričavam se ljubiteljima boćanja koji su željeli pogledati derbi, odužit ćemo se vrlo brzo – poručio je predsjednik Doljana Danijel Paštar.

U Bukviku su „zakopčani“ do grla, ipak Toni Škiljić, predsjednik kluba bio je kratak:

  • Bit ću pristojan , pa ću samo reći, sretno Orahovici u borbi za naslov. Jako mi je žao što derbi nije igran, no …. – pomalo tajnovito je izjavio Škiljić.

Susret je registriran 22:0 u korist Doljana no, ipak je najslađa  pobjeda ona izborena na terenu. Nema sumnje da ovakav epilog derbija nikome nije donio dobroga, a najviše je izgubio sport…..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije