23.1 C
Orahovica
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
spot_img

„GIRLS TROPHY 2022.“ u Ivanić Gradu

- Advertisement -

Na terenima NK Naftaš u Ivanić Gradu 28. i 29. svibnja bit će održan najjači nacionalni nogometni U-13 turnir za djevojčice “GIRLS TROPHY 2022” . Na turniru će nastupiti 16 najboljih hrvatskih ekipa i to: ŽNK Agram, ŽNK Coerver Savica, ŽNK 4 rijeke Karlovac, ŽNK Donat, ŠNK Frankopan,  ŽNK Hajduk Split,  ŽNK Istra,  ŠN Međimurje Čakovec, ŠN Maksimir, ŽNK Ombla, ŽNK Osijek, ŽNK Pregrada, ŽNK Posavje Sula,  ŽNK Župa Dubrovačka i domaćini ŠNN Naftaš Ivanić.

Prvi dan turnira se igra u subotu 28.05.2022. a osim najkvalitetnijih igračica koje Hrvatske ima u tom uzrastu, na turniru će još nazočiti  poznati nogometaši i treneri, bivši hrvatski reprezentativac Tomo Šokotu te sva tri trenera ženske A nogometne reprezentacije Hrvatske Nenad Glušica ( voditelj škole nogometa ŽNK Istra),  Helenna Hercigonja-Moulton ( voditelj škole nogometa ŽNK Coerver) i Jure Perković ( voditelj škole nogometa ŽNK Donat)

Kao zanimljivost  turnira, svakako treba izdvojiti  revijalnu utakmicu trenera i trenerica koja će se održati u subotu u 17:20 sati. Drugi dan turnira u nedjelju 29.05. igrat će se utakmice nokaut faze natjecanja za prvaka ovog velikog turnira.  turnira.

Kao priznanje  radu vrijednim ljudima iz Ivanić Grada i kvaliteti organizacije cijelog turnira, važno je napomenuti da je ove godine   Ministarstvo turizma i sporta službeni pokrovitelj nacionalnih turnira za dječake “ALLSTAR TROPHY” i turnira za djevojčice “GIRLS TROPHY”.

Pa ako vas put nanese u ovaj dio Hrvatske nemojte zaobići Ivanić Grad.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije