10.5 C
Orahovica
Subota, 13 travnja, 2024
spot_img

Nagrađeni najbolji sportaši grada Orahovice za proteklu godinu, laureati Majdenić, Šahinović, Miloloža, Kolar, Mahaček, ŽRK “Orahovica” U-14 i Šahovski klub “Orahovica”

- Advertisement -

U Društvenoj dvorani NK Papuk, večeras je održana svečanost proglašenja najboljih sportaša za proteklu 2021. godinu. U neadekvatnom prostoru za takvu prigodu, nagrade su na prijedlog Upravnog odbora ZŠUGO, najboljima uručili gradonačelnik Orahovice i predsjednik ZŠUGO, Saša Rister i  Antun Grabovac. U kategoriji najperspektivnijih sportašica, nagradu je dobila mlada rukometašica ŽRK Orahovica Lea Kolar, dok je u istoj kategoriji ali kod dječaka, trofej otišao u ruke Zvonimira Milolože, člana ŠN “Orahovica”. Šahovski klub „Orahovica“ , prošlogodišnji prvaci Međužupanijske šahovske lige Istok, proglašeni su najboljom momčadi, dok  najbolja ekipa  dolazi iz ŽRK Orahovica, to su djevojke selekcije U-14. Dvije su nagrade potom otišle u ruke članova NK “Papuk”. Za najboljeg trenera u protekloj godini, nagradu je primio bivši trener Papuka Martin Majdenić, dok je za najboljeg sportaša Grada Orahovice izabran vratar Papuka Karlo Mahaček. Na koncu nagradu za najboljeg sportskog radnika u protekloj godini dobio je dugogodišnji predsjednik RK “Orahovica” Samir Šahinović. U ime nagrađenih nekoliko prigodnih riječi uputio je najbolji trener u prošloj godini Martin Majdenić:

  • Meni osobno ova nagrada jako puno znači. Zahvaljujem se svim onima koji su vodili klub u ovim teškim vremenima te mojim igračima koji su najzaslužniji što sam ja danas nagrađen. Orahovica će mi zauvijek bit u srcu. Čestitam i ostalim laureatima na nagradama – rekao je večeras Martin Majdenić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije