7.8 C
Orahovica
Subota, 20 travnja, 2024
spot_img

ŽRK Orahovica – Bogat rukometni tjedan

- Advertisement -

Bogat rukometni tjedan je iza igračica ŽRK Orahovica, igrano je nekoliko zaostalih i prvenstvenih kola. U srijedu 23. veljače u Slatini se igrao zaostali susret 3. kola uzrast U14. Orahovčanke su bile uspješnije zabilježivši pobjedu od 18:9. Pogotke za Orahovicu postigle su Kolar 10, Arta Čočaj 4, Arijana Čočaj 2 te Poljak i Boljkovac po 1.

Najbolja igračica susreta iz redova Orahovice bila je Lea Kolar.

Dan potom, u četvrtak,  igrali su  se zaostali susret i5. kola 1 HRL regija Sjever za selekciju U16. Ekipa Orahovice izgubila je od ŽRK Brod s 31:13. Najefikasnija u redovima Orahovice bila je Straka s 5 pogodaka, Stojić je postigla 4, a Rađenović, Poljak, Čočaj i Glasovac dodale su po jedan. Iz redova Orahovice za najbolju igračicu izabrana je Sara Stojić.

U drugom susretu bolja od Orahovice bila je ekipa Multinorm Cerna, koja je slavila s 30:12. Mia Straka postigla je 5, Arta Čočaj 4, Stojić 2 te Poljak 1 pogodak. Mia Straka ponijela titulu najbolje igračice Orahovice.

Jučer je selekcija igračica do 12 godina gostovala u Osijeku gdje su odigrale dva susreta zaostalog 4. kola 1.HRL regija Sjever. U oba susreta Orahovica je poražena. U prvom su od Orahovčanki bile bolje rukometašice Đakova koje su slavile s 12:7. Pogotke za Orahovicu postigle su Ariana Čočaj 3 te Erceg i Poljak po 2.  U drugom susretu Darda je slavila s 5 golova razlike 18:13. Najefikasnija je bila Poljak sa 7 pogodaka, Ariana Čočaj  dodala je 4 a Erceg 2.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije