31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Godinu dana nakon orahovačkog spektakla: Petar Špeh na listi čekanja organa

- Advertisement -

Jučer se navršila godina dana od najposjećenijeg i najvećeg sportskog događaja u novijoj povijesti Orahovice, oproštajne utakmice Danijela Pranjića, koja je bila i humanitarnog karaktera i s koje je sav prikupljeni prihod otišao za pomoć i poboljšanje života Petra Špeha. Prisjetili smo se jučer tog događaja, koji je mnogima ostao trajno urezan u pamćenje i sjećanje, isto kao i svim igračima koji su toga dana imali priliku zaigrati na velikoj utakmici.

Mali Petar, za koga je sve to bilo i priređeno, kao i njegova obitelj, ali ponajviše majka Mirela, čekaju samo jedna telefonski poziv, koji bi im itekako olakšao nastavak života.

  • Da, emocije su nas jučer i danas preplavile, jer prošla je godina dana od kada smo doživjeli, mi kao obitelj, nešto predivno, nešto što se riječima nije moglo i ne može opisati. Ti dani zauvijek će ostati zapisano u našim životima i još jednom svima vama, a posebice Danijelu, iskreno i veliko hvala – rekla je danas majka Mirela, dodavši kako je Petar i danas stabilno:
  •  Nemam ništa bombastično za reći osim da je Petar danas stabilno i da se nalazi na listi čekanja organa. Željno i s nestrpljenjem iščekujemo taj telefonski poziv da je organ stigao i da ga imaju. Naši liječnici odlučili su preuzeti odgovornost i pomoći Petru i to nas jako veseli, jer svima bi nam bilo lakše. Ne mogu govoriti kada će taj poziv doći, ali vjerujem da će doći. Naša borba se nastavlja i dalje jer Petar zaslužuje mali komadić sunca i vedroga neba, a kada se to dogodi bit ćemo sretni i zahvalni svima onima koji su nama i Petru pomogli – zaključila je majka Mirela.

Petar je danas jedanaestogodišnji dječak, koji želi ŽIVOT….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije