19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

56. Orahovačko proljeće – Završen Orahovica Open 2024: Pobjednici parovi Karl/Klun i Vujnović/Duvnjak

- Advertisement -

Jučer i danas u organizaciji TK “Orahovica” na terenima u Orahovici, u sklopu 56. Orahovačkog proljeća, odigran je 7. Međunarodni teniski turnir parova “Orahovica Open 2024. Igralo se u dvije kategorije SENIORI (-75 god.) i VETERANI (+75 god.), a na turniru su u obje kategorije nastupila 24 para ili 48 igrača iz Slatine, Žepča (BiH), Feričanaca, Virovitice, Bitole (Sjeverna Makedonija), Osijeka, Sinja i Orahovice.

U kategoriji Veterana do finala su došli parovi slatinski i orahovački par Karl/Klun i Radočaj/Jusup. Bolji su bili Slatinčani koji su slavili sa 6:1 6:1.

U SENIORSKOM finalu igran je sjajan tenis, a meč je riješen u dva seta. Orahovačko/virovitički par Vujnović/Duvnjak sa 6:0 6:4 savladao je našičko/feričanačku kombinaciju Zavada/Bilić.

Pehare i medalje najboljima u obje kategorije uručio je predsjednik kluba Miroslav Radaković:

  • Čestitam pobjednicima, zaista je bilo lijepo gledati vrhunski tenis u našem gradu. Mi smo se već kao organizatori potvrdili, pa smo i ovaj turnir odradili na visokom nivou. Hvala svim sponzorima te posebno pokroviteljima TZ Orahovica, CB Enigma i Poljoprivrednom poduzeću Orahovica. Vidimo se ponovo i naredne sezone – rekao je danas predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković.

Posebne Zahvalnice na koncu turnira primili su predsjednici TK iz Slatine i Žepča, Slaven Mađarić i Damir Barešić.

REZULTATI

SENIORI (-75 god.): Vujnović/Duvnjak – Zavada/Bilić 6:0 6:4

VETERANI (+75 god.): Karl/Klun – Radočaj/Jusup 6:1 6:1

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije