30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

54. „Orahovačko proljeće“: Sport bitan čimbenik programa

- Advertisement -

Prva dva sportska sadržaja ovogodišnjeg 54. „Orahovačkog proljeća“ su iza nas. U subotu i jučer održane su Braniteljske igre u organizaciji Hvidre u gradskom parku, dok su jučer u Novoj Jošavi održani 1. Proljetno off road druženje.

Danas, ponedjeljak 30. svibnja u 09,oo sati počet će natjecanje u gađanju glinenih golubova  „Trap“ turnir. Turnir će u organizaciji Streljačkog društva „Orahovica“ biti održan na strelištu kluba.

Također danas u 14,oo sati u Multifunkcionalnoj dvorani počet će Sudoku natjecanje, koje organiziraju Papuk, Hvidra i Enigmatska udruga.

U petak 03. lipnja počet će Međunarodni teniski turnir „Orahovačko proljeće“ koji će se u organizaciji TK „Orahovica“ održavati sve do nedjelje 05. lipnja. Početak turnira najavljen je za 17,oo sati.

U subotu 04. lipnja u 18,oo sati na igralištu NK Papuk počet će prijateljska nogometna utakmica između veterana NK Papuk i HNK Osijek.

Završni sportski sadržaj ovogodišnjeg „Orahovačkog  proljeća“ bit će održan posljednjeg dana manifestacije, u nedjelju 05. lipnja, kada će se na jezerima ŠRK „Šaran“ održati ribičko natjecanje „Kup grada Orahovice“  u lovu ribe udicom na plovak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije