9.2 C
Orahovica
Subota, 24 veljače, 2024
spot_img

Saznajte što će se od sportskih zbivanja događati tijekom obilježavanja Dana općine Čačinci

- Advertisement -

Ovogodišnji program obilježavanja Dana općine Čačinci trajat će od 03. do 26. lipnja. Tijekom jedanaest „radnih“ dana zbit će se  čak 6 sportskih događaja. Prvi je na rasporedu 08. lipnja. U organizaciji Streličarskog kluba grofa Jankovića, na sportskim terenima (Trg kardinala Franje Kuharića) u Čačincima održat će se „Mini streličarski turnir“ pod nazivom „Nasljednici grofa Jankovića. Početak turnira je u 10,oo sati.

Dva dana potom, 10. lipnja u 20,oo sati, također na sportskim terenima, bit će održana prva „Noć košarke“ u organizaciji KK „Mladost“.

Odmah narednog dana, 11. lipnja u organizaciji NK „Mladost“ u  Športsko rekreativnom centru „Rupa“ u 19,oo sati počet će Memorijalni noćni nogometni turnir „Željko Milosavljević – Kustura“.

Sportski program se nastavlja 14 lipnja 3. Sportskim susretima 3 srodne udruge, Udruge „Zvono“ iz Belišća, Udruge „Vretenac“ iz Slatine te Udruge „Jaglac“ iz Orahovice. Natjecanje će početi u 8,oo sati, a bit će održano u „Rupi“.

Na svoje će doći i ribići, 11. lipnja na ribnjacima ŠRU „“Klen“ bit će održan Kup općine Čačinci u lovu ribe udicom na plovak. Početak natjecanja je u 8,oo sati.

Posljednji sportski sadržaj, koji će se zbiti ove godine u sklopu obilježavanja Dana općine Čačinci, bit će održan 18. lipnja u Bukviku. Toga dana u organizaciji BK „Dalmatinac“, na terenima boćarskog kluba u 10,oo sati počet će Memorijalni boćarski turnir „Šilović – Takač“ .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije