15.8 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Saznajte što će se od sportskih zbivanja događati tijekom obilježavanja Dana općine Čačinci

Ovogodišnji program obilježavanja Dana općine Čačinci trajat će od 03. do 26. lipnja. Tijekom jedanaest „radnih“ dana zbit će se  čak 6 sportskih događaja. Prvi je na rasporedu 08. lipnja. U organizaciji Streličarskog kluba grofa Jankovića, na sportskim terenima (Trg kardinala Franje Kuharića) u Čačincima održat će se „Mini streličarski turnir“ pod nazivom „Nasljednici grofa Jankovića. Početak turnira je u 10,oo sati.

Dva dana potom, 10. lipnja u 20,oo sati, također na sportskim terenima, bit će održana prva „Noć košarke“ u organizaciji KK „Mladost“.

Odmah narednog dana, 11. lipnja u organizaciji NK „Mladost“ u  Športsko rekreativnom centru „Rupa“ u 19,oo sati počet će Memorijalni noćni nogometni turnir „Željko Milosavljević – Kustura“.

Sportski program se nastavlja 14 lipnja 3. Sportskim susretima 3 srodne udruge, Udruge „Zvono“ iz Belišća, Udruge „Vretenac“ iz Slatine te Udruge „Jaglac“ iz Orahovice. Natjecanje će početi u 8,oo sati, a bit će održano u „Rupi“.

Na svoje će doći i ribići, 11. lipnja na ribnjacima ŠRU „“Klen“ bit će održan Kup općine Čačinci u lovu ribe udicom na plovak. Početak natjecanja je u 8,oo sati.

Posljednji sportski sadržaj, koji će se zbiti ove godine u sklopu obilježavanja Dana općine Čačinci, bit će održan 18. lipnja u Bukviku. Toga dana u organizaciji BK „Dalmatinac“, na terenima boćarskog kluba u 10,oo sati počet će Memorijalni boćarski turnir „Šilović – Takač“ .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije