15.2 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Lea Maričić prvakinja Hrvatske !!!

Danas je na osječkoj Mačkamami proslavljen još jedan naslov prvakinja Hrvatske, ovaj puta riječ je o pionirkama (U-15)  ŽNK Osijek koje su pobjedom nad Čakovcem od 3:2  samo potvrdile naslov prvaka. Veliki obol naslovu prvaka dala je i Orahovčanka Lea Maričić. Lea je odigrala odličnu sezonu, iako su je dosta mučile ozljede i kao takva uspjela je postići 11 pogodaka. Danas je ponosno podigla pehar namijenjen prvakinjama:

Sretna sam kako ne, biti prvak Hrvatske je privilegija, eto ja ju imam – kratko je rekla Lea.

Pionirke Osijeka prvakinje Hrvatske

Lea potječe iz sportske obitelji, brat je nogometaš, otac je bio odličan karataš, a najveće „gene“ ipak je Lea povukla od mame Tanje koja je ostvarila sjajnu nogometnu karijeru doguravši i do reprezentacije. Danas su emocije bile naglašene:

Sjetim se svojih početaka i lijepih trenutaka. Na ovom sam igralištu provela svoje najdraže sportske trenutke, a danas to radi moje dijete. A što da kažem , ponosna sam do neba, trud i rad se isplatio. Bilo je tu i manjih ozljeda ali sve smo prebrodili i na kraju se danas moja obitelj ponosi i veseli. Čestitam cijeloj ekipi i treneru Vanji Kovaču na podršci – kazala je ponosna mama Tanja.

Lea Maričić sa zlatnom medaljom

Portal 33515.net Lei i njezinoj obitelji upućuje iskrene čestitke !!!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije