30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Županijski nogometni Kup: U nedjelju u Dolcima DOŠK i Mikleuš, susret najavljuju kapetan Marijan Velić i trener Dragan Trupina

- Advertisement -

Dolčani su u nedjelju domaćini na svom igralištu Mikleušu u susretu 3 kola županijskog Kupa. Momčad trenera Milolože pokušat će pružiti što jači otpor favoriziranom gostu, koji ipak s dozom opreza dolazi u Dolce, potvrdio je to trener Mikleuša Dragan Trupina:

  • Idemo na noge kandidatu za osvajanje naslova u 2 ŽNL Istok, znači maksimalni respekt prema DOŠK-u. Mi smo još u fazi priprema za prvenstvo ali razmišljamo i o Kupu. Nadam se da će mi svi igrači biti na raspolaganju da se neće dogoditi nešto nepredviđeno. Želim pozvati ljubitelje nogometa da dođu na utakmicu, jer na uvijek dobrom terenu u Dolcima će imati što za vidjeti – rekao je trener Trupina.

Mikleuš je jedan od 4 kandidata za naslov u Prvoj ŽNL, imaju vrlo dobru momčad, i mladog trenera kod kojega je trening ogledalo igre i ponašanja na terenu. Dolčani su također složili dobru momčad za okvire Druge ŽNL u kojoj žele naslov i plasman u prvi razred županijskog nogometa. Stožerni igrač Miloložine momčadi je kapetan Marijan Velić koji može i na stopera ali i klasičnu špicu:

  • Mikleuš je odlična momčad koju vodi moj bivši suigrač Dragan Trupina. Mi smo domaćini i tako ćemo se ponašati, iako je Mikleuš favorit, no KUP je uvijek prevrtljivo natjecanje. Igra se jedna utakmica, a u njoj je sve moguće. Vjerujem da ćemo biti kompletni, pa se smijemo nadati i pozitivnom rezultatu – zaključio je kapetan DOŠK-a Marijan Velić.

Nedjeljni susret županijskog Kupa u dolcima počet će u 15,00 sati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije