31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Igor Delač: Serotonin donosi veliki oblak pozitive

- Advertisement -

U njegovom životu u protekle dvije godine dogodilo se puno toga, bolest, remisija bolesti, novi singl, povratak na scenu, i osmijeh na licu. Igor Delač, osječki glazbenik, prijatelj Orahovice, progovorio je danas za naš portal, naravno da su teme bile vezane uz sport i oko sporta.

Sport, kretanje, zdravlje ?

  • Nisam neki sportski tip, ali sam se s 40+ navukao na trčanje i postao sam pravi ovisnik. Meni i mojoj obitelji kretanje je jako bitno – kaže Delač.

Ipak,  koji sportovi vam zaokupljaju pažnju ?

Rekoh d preferiram rekreativno trčanje, potom hodanje, bickliranje, plivanje i u posljednje vrijeme jako volim planinariti. Priroda, mir, čisti zrak. To me strašno veseli i obogaćuje.

Jako puno mladih ljudi, dane i noći provode uz mobitele, televizore, laptope, s cigaretom i čašom u ruci. Kako to suzbiti, što poručiti roditeljima ?

  • Izađite van i samo krenite. Nije važno da li je to obična šetnja ili bicikliranje. Ostanite ustrajni i nakon 2-3 mjeseca siguran sam da ćete trajno postati ovisni o hormonu sreće serotoninu. Osmijeh vam neće silaziti s lica, upoznat ćete nove prijatelje, a iznad vas će se širiti ogroman oblak pozitive, a i vaše zdravlje bit će sigurno na dobrom putu – završio je kratku sportsku priču Igor Delač.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije