19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Drugi rođendan portala: Hvala svima od srca, majica ide u Feričance

- Advertisement -

U redakciju portala 33515 stiglo je više od 100 krasnih čestitki, a prigodom našeg drugog rođendana. Sve i jedna čestitka zaslužuje pažnju i “like”. Hvala svima, zaista od srca, a “stručni kolegij” sačinjen od članova Udruge 33515, odlučio je da nagrada ode u Feričance, našoj čitateljici Ivi Vicić, koja je na Facebooku napisala:

Ovaj portal nije samo priča o izazovima koje je naš jedini i najbolji novinar savladao, već o odlučnosti, strasti i neumornom radu koji su ga doveli do vrha. Njegova hrabrost da istražuje teme koje su često ostale skrivene i njegova predanost istini čine ga zaista posebnim, ja to oduvijek znam, a nadam se da znaju i sad svi ostali. Sretan rođendan Sport 33515, hvala što si nas inspirirao svojom pričom i što si nas podsjetio da snaga volje može pomaknuti planine. Želim ti uspjeh i sreću daljnjem radu !!! Samo tako nastavi!!! #janemogudrugonegodagavolim  

Hvala svima, koji su pisali, slali privatne poruke, bili ste sjajni i upravo zbog svih Vas vrijedi istraživati i raditi dalje. Voli Vas 33515.net.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije