19.5 C
Orahovica
Subota, 15 lipnja, 2024
spot_img

Igračka mirovina Danijela Pranjića: Vrata stadiona bit će otvorena od 16.30

- Advertisement -

Glancaju se posljednji organizacijski poslovi oko velike subotnje utakmice, na kojoj će se od aktivnog igranja oprostiti bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić. Donatorske ulaznice još se danas i sutra mogu naći na ovim adresama:

ORAHOVICA – „Calimero“, obrt za ugostiteljstvo, Caffe bar Sokol, Bonn Caffe i Caffe bar Mustang; ČAČINCI – pečenjarnica „Elita“; DUGA MEĐA – Caffe bar „Treff“, FERIČANCI – Caffe bar „Aloha“, STARA JOŠAVA – gostionica „Sport“, OSIJEK – „Campus Caffe“, VOĆIN – CB „Tommy“, NOVA BUKOVICA- CB „Kod Rude“ CB „Sidro“, VELIKI RASTOVAC – Buffet „Munja“, SLATINA– Caffe bar „Jura“, ZDENCI – CB “Buum”, VIROVITICA – CB “Horn Pub”, NAŠICE – The Monkey Bar .

Ako ostane još koja ulaznica na navedenim prodajnim mjestima, istu će biti moguće nabaviti i na ulasku na stadion, no valja ju imati u džepu prije petka.

  • Vrata stadiona bit će otvorena od 16,30 sati. Na stadion će se moći ući s dvije strane, od strane sportske dvorane te iz ulice Kneginje Ružice. Upravo oko ta dva službena ulaza bit će postavljena i dva „šanka“ s „proizvodima“ Osječke pivovare. Protokol oko utakmice počet će u 18,oo sati ili koji minut prije. Zapadna tribina (plava) je rezervirana za goste i sponzore i na nju se neće moći uči. Pozivamo sve sugrađane da budu na dispoziciji gostima, posebice s parkirališnim prostorom, jer očekuje se mnoštvo ljudi van Orahovice. Policija će biti na svim važnijim punktovima, također u i oko stadiona. Molimo sve koji će doći na kulturno i dostojanstveno ponašanje. Pošaljimo iz Orahovice Hrvatskoj lijepu sliku, jer po tom se događaji pamte. Svima želimo dobru zabavu i ugodan boravak u Orahovici – poručili su iz Organizacijskog odbora utakmice.

Posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici na stadionu Papuka, bit će odigrana 24. lipnja u 18,oo sati, u organizaciji udruge i portala 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i Županije Virovitičko – podravske  te pod generalnim pokroviteljstvom  Vinarije Patkoš, Osječke pivovare, OPG Bucić, Fructus destilerije voćnih vina i likera, Turističke zajednice Grada Orahovice i poduzeća Viroexpo.   Sve donacije namijenjene su za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije