14.7 C
Orahovica
Četvrtak, 23 ožujka, 2023
spot_img

Igračka mirovina Danijela Pranjića:  “Prvo hrvatsko pivo 1664” priključuje se spektaklu

Osječka pivovara ili Prvo hrvatsko pivo 1664, a nakon održanog sastanka u Orahovici, na kojem su nazočili Ivan Komak, vlasnik Osječke pivovare, gradonačelnik Orahovice Saša Rister i predsjednik udruge 33515 Tonino Rađenović, priključuje se nogometnom spektaklu na Oproštaju Danijela Pranjića.

  • Jako mi se svidio ovaj projekt, posebice humanitarni dio na koji sam jako osjetljiv. Čestitam Danijelu koji je odabrao Orahovicu kao mjesto svoga oproštaja, baš tamo od kuda je pošao u nogometni svijet. Naša tvrtka stat će iza ovog lijepog projekta donacijom pića. Nadam se da će nakon svega ovoga najviše razloga za sreću imati mali Petar – rekao je vlasnik Osječke pivovare Ivan Komak.

Oproštajna utakmica Danijela Pranjića bit će odigrana 26. lipnja u Orahovici, a Grad Orahovica projekt je popratio suorganizacijom:

  • U ime Grada Orahovice kao suorganizatora, zahvaljujem se gospodinu Komaku što je prihvatio aktivno se uključiti u ovaj nogometni događaj. Svima nama koji radimo na ovom projektu, svaka je pomoć dobrodošla pa tako i ova Osječke pivovare – rekao je Rister.

Do danas na Pranjićev oproštaj dolazak su potvrdili: Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, Bojan Živković, Igor Babić, Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić……..

Posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici na stadionu Papuka bit će odigrana 24. lipnja u 18,oo sati, u organizaciji udruge 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i županije Virovitičko – podravske  te pod generalnim pokroviteljstvom  Vinarije Patkoš i Osječke pivovare.  Sav prihod s ovog humanitarnog spektakla namijenjen je za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije