24.6 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

Igračka mirovina Danijela Pranjića: “Pranja” dobio svoje vino, kulen i šljivovicu

Dvadeset dana preostalo je do velikog nogometno – humanitarnog spektakla, koji nas u Orahovici očekuje 24. lipnja, kada će Danijel Pranjić sa svojim prijateljima odigrati posljednju utakmicu u svojoj igračkoj karijeri. Pripreme za veliki spektakl u poodmakloj su fazi, pa samo tako prigodom posljednjeg boravka u Tuzli saznali kao je Pranja za svoj oproštaj dobio posebno vino, kulen i šljivovicu:

  • Pripremili smo crno i bijelo vino, posebno za taj dan. Punit ćemo Merlot i Zeleni silvanac. Ja se jako veselim ovom događaju, jer Orahovica takav sportski susret neće dugo imati priliku pogledati. Danijel navrati u naš podrum kada je u prolazu i ovo je najbolji način da uz vina budemo s njim na njegovom oproštaju – poručila su braća Toni i Vedran Patkoš, generalni pokrovitelji susreta.

Pranjić je veliki ljubitelj kulena i suhomesnatih proizvoda, a posebice proizvoda OPG-a Bucić iz Donje Pištane, koji su za ovu prigodu pripremili “Pranjićev kulen”:

  • Često je Danijel dolazio u našu tvornicu i na tome smo mu zahvalni. Nakon njegove posjete naši kuleni našli su se na stolovima brojnih nogometaša i mi to ne zaboravljamo. Odlučili smo proizvesti kulen baš za tu prigodu, kako bi se na taj način zahvalili Danijelu za sve što je učinio za naše “gospodarstvo”. Jedva čekam da vidimo sve te nogometaše u našem kraju – rekao je bračni par Bucić Magdalena i Ivan.

Prije svakog dobrog objeda ide i aperitiv, a za to se pobrinula tvrtka Fructus, destilerija voćnih vina i likera iz Orahovice:

  • Odlučili smo i mi priskočiti i pomoći ovu veliku humanitarnu stvar. Danijel je veliki sportaš i bit će nam osobita čast da ćemo moći prezentirati “Pranjinu Šljivovicu”. Čovjek je zaslužio da ga se isprati u zasluženu mirovinu i zato pozivamo sve sugrađane da dođu tu subotu na igralište Papuka – poručio je bračni par Krešimir i Kristina Kostelac.
  • Hvala svima, nisam očekivao ovakvu lavinu dobrote. Baš sam ugodno iznenađen s ovim što ste prezentirali. Pio sam Patkoševa vina i ostali smo očarani kvalitetom crnog (Merlo) vina. Kod Ivana i Magdalene često puta sam kupovao kulene i to su najbolji kuleni u Hrvatskoj, dok u zadnje vrijeme zaista uživamo u Krešinoj “suhoj šljivi” i “pelinkovcu”. Pića su izvanredna. Svima njima i dalje ću biti vjerni promotor. Hvala ljudi od srca. Vidimo se brzo – poručio je danas Danijel Pranjić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije