14.1 C
Orahovica
Utorak, 3 listopada, 2023
spot_img

Igračka mirovina Danijela Pranjića: Pištančani kuhaju čobanac za gledatelje

- Advertisement -

Finišira se organizacija velike nogometne utakmice, koja je i danas jedna od glavnih sportskih tema u Slavoniji. Većina organizacijskih poslova je gotova, preostaju još sitnice, no to kako ističu organizatori, bit će obavljeno u hodu.

Kako bi i gledatelji na stadionu imali gastro ponudu, pobrinuli su se prijatelji Mirele i Stjepana Špeha (majke i oca maloga Petra), koji će za tu prigodu skuhati 500 litara čobanca. Petnaestak mještana Donje Pištane (Mirela i Stjepan su Pištančani) odlučilo je na taj način pomoći organizaciju utakmice:

  • Mi smo se s organizatorom dogovorili odmah po spoznaji da će utakmica biti organizirana. Za svaku pohvalu sve što je do sada učinjeno. Stjepan je naš prijatelj, bivši sumještan, a u pitanju je zdravlje i poboljšanje života djeteta njegovog sina. Skupili smo glave, sjeli i dogovorili se da idemo pomoći. Na ulasku na stadion (sa strane školskog igrališta) postavit ćemo naš punkt, na kojem ćemo ponuditi čobanac. Sve prikupljene donacije bit će uplaćene na račun za malog Petra. Nas petnaestak ćemo sve to sami riješiti, donijeti, postaviti, očistiti. Koristim ovu prigodu da pozovem sve da dođu u subotu na igralište i na takav način iskažu svoju humanost – rekao je inicijator ove akcije Stjepan Troha.

Posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici na stadionu Papuka, bit će odigrana 24. lipnja u 18,oo sati, u organizaciji udruge i portala 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i Županije Virovitičko – podravske  te pod generalnim pokroviteljstvom  Vinarije Patkoš, Osječke pivovare, OPG Bucić, Fructus destilerije voćnih vina i likera, Turističke zajednice Grada Orahovice i poduzeća Viroexpo.   Sve donacije namijenjene su za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije