25.8 C
Orahovica
Četvrtak, 28 rujna, 2023

Igračka mirovina Danijela Pranjića: Danijel Banić (Baruni), TS Kontra, Dance Stars, Orahovačke mažoretkinje……

Još je samo devet dana preostalo do 24. lipnja i velike nogometne utakmice, koja će u organizaciji Udruge 33515 i portala 3351.net  toga dana biti odigrana u Orahovici, a u kojoj će svoje posljednje igračke minute u bogatoj karijeri, odigrati Danijel Pranjić. Igračke križaljke, tri momčadi, koje će igrati u Orahovici, gotovo su složene. Naravno da u posljednji trenutak može biti otkazivanja pojedinih igrača, no na to organizatori nikako ne mogu utjecati.

Osim nogometa, gledatelji, koji dođu u Orahovicu, vidjet će još jednom, devetu plesnu skupinu u Hrvatskoj (Državno prvenstvo OŠ u Poreču), orahovački Dance Stars, ali po prvi puta toga dana, javnosti će biti predstavljene i Orahovačke mažoretkinje.

  • Veselimo se nastupu u svom gradu i pred svojom publikom. Djevojke su zaslužile da ih vidi toliki broj ljudi, a što se tiče naših Orahovačkih mažoretkinja, šivanje odora je pri karaju i u subotu ćemo prvi puta se pokazati javnosti. Dvadeset djevojaka će za sada će biti obučeno, a sve ostalo ćemo rješavati u hodu. Hvala organizatorima na pozivu – rekla je voditeljica Dance Starsa i Orahovačkih mažoretkinja Silava Lešić.

Momci iz Tamburaškog sastav Kontra imat će posebnu zadaću, no neka to do samog kraja utakmice ostane tajna:

  • Uzbuđeni smo kako ne, veliki je to događaj za sve nas u Orahovici. Prema scenariju „oproštaja“ vidim da nas čeka knedla u grlu, no spremni smo odraditi ovu zadaću na naše ali i Danijelovo zadovoljstvo – rekao je frontmen Kontre David Stefančić.

Baruni su se vratili na scenu i svi s nestrpljenjem očekuju novu pjesmu, jer njihova vjerna publika nije ih zaboravila. U subotu će Danijel otpjevati svima vama ali i Danielu tri „nogometne“ pjesme:

  • Ma meni je čast da mogu uveličati takvu svečanost. Bit će to vrhunski događaj. Nisam dugo nastupao u Orahovici i zaista se veselim dolasku u Slavoniju i Orahovicu, jer u tom gradu imam puno velikih prijatelja. Čestitam organizatorima što su se upustili u takav događaj, a to je samo pokazatelj koliko su odani „Pranji“. Naravno da je najbitnije pomoći malom anđelu Petru i to je prava vodilja. Čestitam Pranjiću na velebnoj karijeri i veselim ste što ću mu moći pružiti ruku i zahvaliti za sve ono što je dao nogometu u Hrvatskoj – rekao je frotmen Baruna Danijel Banić.

Pranjićeva momčad do danas izgleda ovako: Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, orahovačka petorka Bojan Živković, Igor Babić, Vladimir Grabovac, Stjepan Egert i Luka Liović,  Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, Edurado Alves Da Silva, Niko Kranjčar, Enis Bešlagić, Vedran Runje, Gonzalo Garcia, Ivica Olić, Nikola Pokrivač, Robert Špehar, Vedran Ćorluka…………

Donatorskih ulaznica još nešto ima, no ne puno i kako smo vas obavijestili, one se, bar za sada, neće moći nabaviti na ulasku na igralište. Ulaznice i dalje možete pronaći na ovim adresama:

ORAHOVICA – „Calimero“, obrt za ugostiteljstvo, Caffe bar Sokol, Bonn Caffe i Caffe bar Mustang; ČAČINCI – pečenjarnica „Elita“; DUGA MEĐA – Caffe bar „Treff“, FERIČANCI – Caffe bar „Aloha“, STARA JOŠAVA – gostionica „Sport“, OSIJEK – „Campus Caffe“, VOĆIN – CB „Tommy“, NOVA BUKOVICA- CB „Kod Rude“ CB „Sidro“, VELIKI RASTOVAC – Buffet „Munja“, SLATINA– Caffe bar „Jura“, ZDENCI – CB “Buum”, VIROVITICA – CB “Horn Pub”, NAŠICE – The Monkey Bar .

Posljednja igračka utakmica Danijela Pranjića u Orahovici na stadionu Papuka, bit će odigrana 24. lipnja u 18,oo sati, u organizaciji udruge i portala 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i Županije Virovitičko – podravske  te pod generalnim pokroviteljstvom  Vinarije Patkoš, Osječke pivovare, OPG Bucić, Fructus destilerije voćnih vina i likera, Turističke zajednice Grada Orahovice i poduzeća Viroexpo.   Sve donacije namijenjene su za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije