30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

33515: Zahvala medijima

- Advertisement -

Vrlo bitnu ulogu, da je utakmica u subotu protekla kako kao je, imali su predstavnici sedme sile. Mediji su svoj posao odradili besprijekorno, pa je danas voditeljica press službe Oproštajne utakmice Danijela Ana Matišić, odaslala pismo zahvale. Donosimo ga u cijelosti:

Poštovani predstavnici medija,

s radošću vam se obraćam u ime cijele organizacijske ekipe Oproštajne utakmice Danijela Pranjića u Orahovici, održane 24. lipnja 2023. godine. Ovom prilikom želim izraziti najiskreniju zahvalnost što ste svojim prisustvom uveličali ovaj poseban događaj u karijeri našeg voljenog nogometaša koji je svoje prve nogometne korake započeo upravo na ovim prostorima Slavonije.
Vaša podrška, angažman i profesionalizam, izvještavanje o događaju, videa, intervjui i fotografije bili su ključni elementi za uspješno promoviranje ove utakmice koja je imala i poseban humanitarni dio. Omogućili ste da se ona na pravi način istakne u medijima jer je ipak najbitnije bilo pomoći malom Petru Špehu za njegovo daljnje liječenje. Vaša stručnost i posvećenost su prepoznati i cijenjeni te smo iznimno zahvalni što ste bili s nama tijekom cijelog događaja.
Ovaj poseban trenutak nije samo bio prilika za Danijela Pranjića da se oprosti od aktivnog profesionalnog nogometa već je omogućio i cijeloj zajednici grada Orahovice i okolice da se okupi i proslavi uspješnu karijeru jednog od naših najomiljenijih sportaša s ovih prostora. Vaša prisutnost na ovom događaju doprinijela je cijeloj atmosferi koja će ostati duboko urezana u sjećanjima svih nas. Zahvaljujući vašem radu, svaki trenutak ostao je zabilježen i bit će prenesen generacijama koje dolaze.
Svi zajedno stvorili smo nezaboravan događaj koji će se zauvijek prepričavati i iskreno se nadam da ćemo i u budućnosti imati priliku surađivati te da ćemo vas moći pozvati na druge važne događaje koji će se odvijati u našem gradu. Vaša podrška je neprocjenjiva i velika motivacija za nas da nastavimo s organiziranjem kvalitetnih sportskih događaja.
Još jednom vam zahvaljujem na vašem vremenu, naporima i profesionalizmu. Hvala vam što ste bili dio našeg tima i što ste pomogli da Oproštajna utakmica Danijela Pranjića postane nezaboravan trenutak za sve nas.
S poštovanjem!
Ana Matišić, voditeljica press službe Oproštajne utakmice Danijela Pranjića

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije