30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Životna bitka Davida Matokovića, jedinici Munje otkriven tumor na limfnom čvoru

- Advertisement -

Uvijek nasmijan, spreman pomoći, jučer i danas među vratnicima i onda večeras kao grom iz vedra neba, Davidu Matokoviću otkriven je tumor na limfnim čvoru, opaka bolest koju će David pobijediti, bez produžetaka i jedanaesteraca. Odmah na početku te najbitnije životne utakmice, David sa svojom obitelji, suigračima i prijateljima, kreće u napad, presingom na prvu loptu. Svi mi koji ćemo gledati i navijati za Davidom trijumf, možemo itekako pomoći, donacijom, uplatom, molitvom, učinimo to odmah, sada….

David je odlučio da će se liječiti van granica naše države u jednoj privatnoj klinci i za to mu je potreban određeni financijski iznos, stoga idemo još jednom svi iskazati svoju humanost. Nakon što ste otvorili srce malom Marku Bogdaniću, neki dan Petru Špehu, danas je vrijeme za Davida Matokovića.

Matokovićev klub, NK Munja, već je krenuo u akciju, naime, 15. kolovoza u Velikom Rastovcu bit će odigrana velika humanitarna utakmica između Munje i ekipe „Davidovih prijatelja“, a o tim pojedinostima  izvijestiti ćemo vas vrlo brzo.

Broj žiro računa, na kojeg već sada možete izvršiti uplatu je:  HR9123400093113184879

Životna pobjeda je uvijek najbitnija. Dobio si mnoge bitke, tako ćeš i ovu.

33515 i svi njegovi čitatelji su uz tebe. Utakmica traje dok sudac ne odsvira kraj, a kraja nema dok ne pobijediš. Borba je tek počela. SRETNO DAVIDE!!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije