14.7 C
Orahovica
Četvrtak, 22 veljače, 2024
spot_img

VIDEO Trenerska kriza na Jelsinu: Slobodan Stranatić novi je trener zdenačke Sloge

- Advertisement -

Bivši nogometaš Osijeka, Grafičara i Istre Slobodan Stranatić novi je šef stručnog štaba zdenačke Sloge. Dolaskom Stranatića, trenerska kriza u Zdencima danas je završena.

Stranatić je odmah po dolasku na Jelsin odradio i sastanak s igračima, rekavši kako ga zanima isključivo rad, red i disciplina, te igra koju će tražiti na terenu:

  • Molim vas sve na suradnju. Mene zanima teren, igra i ponašanje. Na treningu nema priče, želim da svi u zakazano vrijeme budete u sportskoj opremi spremni za trening. Gledao sam vas u Feričancima, vidio sam puno dobrih ali i nešto loših stvari, koje ćemo kroz rad ispraviti. Veselim se ovom poslu – rekao je novi šef stručnog štaba zdenačke Sloge Slobodan Stranatić.

Predsjednik kluba Darko Čiš zadovoljan je, jer trenerska kriza napokon je završena:

  • Ako bude kao s Danijelom (Ciglar), a ne vidim razloga zašto neće biti, ja ću biti zadovoljan. Stranatić je prošao puno tog u karijeri, prvoligaški je igrač, zna nogomet i nema sumnje da smo u Zdence doveli dobrog stručnjaka. Na njemu je da se dokaže i pokaže u pravom svijetlu, a na vama igračima da usvajate Slobodanove zamisli i želje – rekao je predsjednik Čiš.

Strnatić je do jučer sjedio na klupi Sloge iz Podgorača, a premijeru na klupi Sloge, doduše u prijateljskom srazu, Stranatić će imati u subotu u Suhopolju na stadionu “Park”.

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije