31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Ususret derbiju Suhopolje – Mladost, Stipe Čavić: Veselim se prazniku nogometa

- Advertisement -

Što se više bliži derbi kola to je atmosfera užarenija. Bodovi su svima potrebni kao voda u Sahari, no iz ove priče pobjednik može biti samo Bratstvo, no….

Lopta je okrugla, ne pobjeđuje uvijek bolja i kvalitetnija momčad, možda Nikišić i Dumenčić budu imali svoje dan, možda susret odluči čovjek u „crnom“, iako o tome ne želimo razmišljati, možda Ibriks i Čavić budu imali ludo poslijepodne, maaa sve su to nagađanja, derbi je pred vratima, a mi želimo da ta utakmica bude svetkovina nogometa, praznik u jednoj od najljepših park šuma u županiji.

Trener Mladosti Ivan Mužar napamet zna sastav, no pate ga druge i treće smjene, dežurstva, porodiljini dopusti, lov, ribolov i ostale slobodne aktivnosti. Ipak, u svim tim aktivnostima veliki minus uvijek ima Stipe Čavić kojem je nogomet doručak, ručak i večera. I u subotu će Čavić zauzeti svoje mjesto u posljednjoj liniji obrane Mladosti, a derbi protiv Suhopolja, jedan od najbolji stoper ovog dijela Slavonije ovako dočekuje:

  • Jako teško gostovanje kod dobe i iskusne ekiše iz Suhopolja. Bit će to prvi pravi derbi ove polusezone. Susret u Suhopolju bit će sasvim drugačija utakmica od one u Čačincima. Ono što je najvažnije mi smo spremni i idemo po 3 boda koja nam osiguravaju i dalje napetu borbu za prvo mjesto protiv sjajnih Bazija. Sve ja na nama, što je u jednu ruku najbitnije jer odlučujemo sami o sebi. Pozivam sve navijače, obje momčadi, da dođu u što većem broju i tako daju podršku svojim ekipama. Veselim se prazniku nogometa, cijenim sve ono što je Suhopolje dalo HR nogometu, trener Tolo je pravi sportaš i učitelj, no mi smo Mladost iz Rupe i dolazimo na Park uzeti puni plijen – zaključio je Stipe Čavić, jedan od najbitnijih kolačića Mužarovog pobjedničkog stroja.

Derbi Suhopolja i Mladosti igra se u subotu na stadionu Park  u Suhopolju s početkom u 15,30.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije