24.6 C
Orahovica
Petak, 29 rujna, 2023

Uoči derbija jeseni u Čačincima: Treneri Mladosti i Sloge, Zubak i Ciglar odgovorili na 5 pitanja

Još su dva dana preostala do početka dugo najavljivanog derbija između Mladosti i Sloge, dva kluba koja žele ovogodišnji naslov. U protekla četiri dana za naš su portal govorili kapetani Mužar i Duspara, predsjednici Hečimović i Čiš, radili smo navijačku anketu, a danas posljednjeg dana „kampanje“  o utakmici jeseni progovorili su treneri Dragan Zubak i Danijel Ciglar. U oba tabora danas je posljednji trening, nakon kojega će obojici puno toga biti jasnije. Na naših pet pitanja treneri su ovako odgovorili:

Stanje u momčadi, a nakon kikseva protiv Slavonije i Dinama:

ZUBAK: Momci su se “zbrojili” nakon neuspjeha protiv Sladojevaca i odradili dva treninga. Svjesni su da sa onakvim pristupom kao što je bio prošle nedjelje ne mogu dobiti ni puno slabije ekipe. Nadam se da ću na raspolaganju imati potpuno zdravog Biondića, koji ekipi daje prijeko potrebnu sigurnost. Nema Grabovca zbog kartona. Imam puno povjerenje u sve igrače.

CIGLAR: Momčad je „zdrava“. Ozbiljna momčad poput nas ne smije si dopustiti prosipati bodove na domaćem terenu. Ne umanjujem time uspjeh Dinama, no bio je to dan kada ništa nije išlo od noge. Momci su svjesni da nisu izgledali dobro i na tome smo radili ovaj tjedan.

Zavirite malo u suparnička „dvorišta“:

ZUBAK: Sloga je momčad puna kvalitetnih igrača. Nema tu nepoznanica. Isti im je cilj kao i nama. Dogodio im se kiks protiv Četekovca, no za mene to nije veliko iznenađenje. Ukoliko zaustavimo njihove “motore” možemo se nadati uspjehu.

CIGLAR: Mladost ima par pojedinaca koji mogu igrati u bilo kojem klubu s našeg područja. Dobro su položeni u srednjem redu, a posebice u napadu, dok je obrana nešto lošiji dio momčadi. To ćemo pokušati iskoristiti. Mladost i sam klub vrijedni su respekta i poštovanja.

Koja su očekivanja od utakmice ?

ZUBAK: Očekujem tvrdu utakmicu koju će dobiti ekipa koja napravi manje grešaka i koja bude osvojila više “ničijih” lopti. Moguće da će to biti “šah partija” bez srljanja koju će odlučiti jedan gol.

CIGLAR: Moramo zaboraviti sve utakmice do sada, na redu je derbi jeseni. Svatko će tražiti svoj dio terena i svoj dio kolača. Bit će to susret pun tenzija, trke, borbe za svaku loptu. Nikome nije u interesu izgubiti utakmicu, ja samo mogu reći da „X“ neće biti.

Navijački dekor bit će impozantan, iz oba tabora najavljuje se masovan dolazak na susret:

ZUBAK: Nadam se punoj Rupi 400, 500 ljudi. Očekujem i raspjevane Alkose koji će na kraju slaviti s mojim igračima.

CIGLAR: Pozivam sve koji vole nogomet da dođu u nedjelju u Čačince. Također, molim sve da se ponašaju u duhu fair playa. Mi se ovdje svi znamo i nakon 90 minuta opet se moramo pogledati u oči i zajedno živjeti, stoga fair play s obje strane, ako bude tako ja ću biti najsretniji, a na terenu neka pobijedi bolji. Ako to bude Mladost ja ću prvi stisnuti kolegi Zubaku ruku.

Rezultat je mjerilo igre ili ne igre, što predviđate?

ZUBAK: 1:0

CIGLAR: Nisam nikada govorio o rezultatu pa neću ni sada, ne želim se kockati, to je vrlo osjetljiva stvar. Golova će biti.

Što se portala 33515.net tiče, utakmica Mladosti i Sloge je „secirana“ i predstavljena javnosti iz svih kutova gledišta, igračkog, s „kata“, navijačkog, sudačkog, trenerskog.

Na redu su igrači. Svima želimo puno sportskog uspjeha u duhu FAIR PLAYA.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije