30.3 C
Orahovica
Utorak, 25 lipnja, 2024
spot_img

Uoči derbija jeseni u Čačincima: Predsjednici Hečimović i Čiš uvjereni u pobjede

- Advertisement -

Jučer su se javnosti, a uoči velikog nedjeljnog derbija, obratili kapetani Mužar i Dražen Duspara, danas su za 33515.net progovorili čelni ljudi Mladosti i Sloge, Hrvoje Hečimović i Darko Čiš. Oba predsjednika, kako smo rekli jučer, odradila su vrhunske prijelazne rokove, oba žele naslov i oba 25 sati dnevno rade za svoje klubove više nego uspješno. I Hečimović i Čiš privatni su poduzetnici i nema sumnje da dosta privatnog novca ubrizgavaju u rad kluba, često na uštrb svojih obitelji koje ih pak slijepo slijede u njihovom svetim ciljevima, a to je naslov prvaka.

U Čačincima se seniorski naslov čeka punih 25 godina, i kako kažu fetivi Čačinčani „vrijeme je“. Tako misli i Hečimović, jer da misli drugačije danas ne bi sjedio u fotelji čelnog čovjeka čačinačkog nogometnog ponosa. I njega trese groznica nedjeljnog velikog derbija, no prvo je rekao:

  • Uprava i treneri rade svakodnevno za boljitak kluba.  U prošloj sezoni  na našem igralištu odrađeno je više od 500 treninga, odigrano je  preko 150  U ovoj sezoni brojke će biti slične ako ne i veće. Nama je najbitnije da naša djeca napreduju – rekao je Hečimović koji je Slogu oblijepio epitetima:
  • Zdenačka Sloga jaka je momčad, to je ekipa odličnih igrača, a mi i ja nemamo pritisak apsolutno nikakav. Poslije katastrofalne izvedbe protiv Sladojevaca,  nema više isprika za lošu igru, zato u nedjelju očekujem borbu za svaku loptu. Htijenje i želja moraju biti na vrhunskoj razini, jer samo trkom i angažmanom svih 11 igrača možemo do pozitivnog rezultata – dodao je Hečimović, pa progovorio o navijačima koje očekuje u velikom broju:
  • Veseli me podrška naših Alkosa ali i svih ostalih navijača,  koja će bit  sigurno odlična. Zamoljavam  sve za fer i korektno ponašanje, suđenjem se neću baviti i komentirati, jer ako mi budemo pravi, mogu samo poručiti „dajte bilo koji klub da se igramo“ – kaže Hečimović.  Rezultat će biti mjerilo kvalitete igre,  a Hečimović je kao iz topa izbacio:
  • Dobit ćemo utakmicu rezultatom 3:1 – zaključio je Hečimović.

U Zdencima svakodnevni „brifinzi“ na katu. Razgovara se i dogovora kako u što većem broju otići u Čačince, jer svaka glava više u gledalištu puno će značiti. Predsjednik Čiš, uvijek mirno i staloženo prilazi rješavanju svih problema, pa je tako najavio i nedjeljni meč:

  • Vjerujem da će nedjeljna utakmica u „Rupi“ biti najgledanija ove jeseni. Razloga je za to pregršt. Puno je tu kvalitetnih igrača s jedne i druge strane,  koji su veliki sportski rivali ali isto tako i dobri prijatelji. Mladost više želi naslov, to se vidi i čuje, no moja Sloga je  kvalitetnija na papiru, ali taj papir se ne računa, zeleni travnjak je mjerilo gdje se sve to pokazuje – dodao je Čiš.

Ciglar i njegovi momci kiksali su protiv Dinama, izgubivši prva dva boda ove sezone:

  • Još nas peče šamar iz prošlog kola od Dinama iz Četekovca koji je pravi  pokazatelj da je u nogometu sve moguće. Ja vjerujem da će momci pristupiti utakmici s puno želje za pobjedom,  a onda nema razloga da se to i ne dogodi. Vjerujemo u jednu fer i korektnu utakmicu, naravno  uz odlično suđenje. Bit će golova, i to dosta, a  ako me pitate za rezultat očekujem pobjedu od 4:1 –  zaključio je predsjednik Sloge Darko Čiš.

Tako zbore predsjednici Hečimović i Čiš, koji će i u naredna tri dana činiti sve ne bi li pomogli svojim trenerima u motivaciji i +pripremi nedjeljnog nogometnog super dvoboja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije