31.9 C
Orahovica
Utorak, 23 srpnja, 2024
spot_img

Trenerska kriza u Zdencima: Preokret na Jelsinu

- Advertisement -

Kakav preokret na Jelsinu. Nakon samo tri tjedna u Zdence se vratio jedan od tvorca jake Sloge, osvajača dva naslova prvaka u Prvoj ŽNL Danijel Ciglar. Samo tri tjedna Ciglar je izdržao bez Sloge, Zdenaca i Jelsina:

  • Razgovarao sam s obitelji, suprugom, djecom i njihova podrška za mene je najbitnija. Kad smo usuglasili obiteljske obveze, nazvao sam predsjednika Čiša i rekao vraćam se, dolazim. Samo želim reći da sam u ova tri tjedna Slogu išao gledati tri puta, nije to samo tako lako ostaviti, želio sam se uvjeriti kako rade, kako su sve to prebrodili. Sloga je danas bila u problemu i moje srce jednostavno nije toliko tvrdo, da sam mogao reći Darku ne. Idemo zajedno završiti započeti posao. Nemamo puno vremena, jer već u subotu krećemo. Hvala predsjedniku Čišu na upornosti, ustrajnosti i beskrajnoj ljubavi koju mi pruža – rekao je novi – stari trener Sloge Danijel Ciglar.

Predsjednik Čiš nije skrivao oduševljenje postignutim dogovorom:

  • Molio sam i kumio Danijela kako nikoga do sada. Znam što je dao za Zdence i zdenački nogomet i eto uspio sam. Ne sumnjam da će upravo Ciglar ispuniti sve ono što smo zacrtali, a to je plasman među prvih pet momčadi lige. Sretan sam, jako sam sretan, jer vratio se čovjek koji je zadužio zdenački nogomet. Hvala mu od srca – zaključio je predsjednik Čiš.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije