15.2 C
Orahovica
Utorak, 26 rujna, 2023

Sjajna vijest iz Voćina, od naredne sezone NK Voćin u 4. NL BJ-KC-VT !!!!

Danas smo iz NK Voćin, a upravo onako kako su i obećali, primili informaciju o Prijavi za natjecanje u 4. NL BJ-KC-VT. Predsjednik kluba Ivica Ević nije krio zadovoljstvo odrađenim poslom.

Osnovni razlog odlaska u viši stupanj natjecanja je napredovanje kluba i promocija sporta Općine Voćin. Ovim činom želimo sve segmente u klubu podići na još veći nivo, jer ovo nije posao za jednog ili dva čovjeka. Svi koji žele pomoći i raditi za dobrobit nogometa i sporta dobro su došli – rekao je Ević.

Momčad koja je trenutno u rosteru mora biti osnažena:

Naravno da ćemo osvježiti momčad igračima koji su nama pristupačni i dostupni. Nema velikih i bolesnih ambicija. Naš cilj je izboriti ostanak u ligi i tome ćemo sve podrediti – napominje Ević i dodaje:

Mlađe uzrasne kategorije igrat će u Ćeralijama. Prijavili smo tri selekcije U-11, U-13 i U-15 i one će se natjecati u 2. NL kao i do sada. Naš rad s djecom je poznat i to ćemo još podići jer samo tako možemo naprijed.

Igralište u Voćinu nije uvjetno za odigravanje prvenstvenih utakmica i to je najveći problem kluba:

Rekonstrukcija terena je neophodna i to nam je prioritet. Jednom za svagda to moramo riješiti. Dok naš teren ne bude sprema, prvenstvene utakmice prva momčad igrat će nedjeljom poslijepodne u Mikleušu. Koristim prigodu da se zahvalim čelnicima kluba iz Mikleuša na sjajnoj suradnji koju ćemo znati cijeniti – dodao je Ević te na koncu rekao i ovo:

– Znam da je to jako riskantan potez, jer sve se može srušiti kao kula od karata, no tko ne riskira taj nikada neće profitirati. Mi smo u klubu borici i demo to odraditi za dobrobit cijele naše općine, ali prvenstveno zbog sporta jer to radimo za generacije koje dolaze – zaključio je Ivica Ević predsjednik novog hrvatskog četvrtoligaša iz Voćina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Povezani članci

Najnovije